MILLENIUM MANAGEMENT SISTEM SRL
Targu Mures
Cel mai scurt drum de la idee la un site dedicat primăriei

Cel mai scurt drum de la idee la un site dedicat primăriei

Ghidulprimariilor.ro a lansat un nou serviciu dedicat digitalizării și transparentizării activității autorităților publice locale din toată țara. Orice primărie va putea într-un timp scurt să-și facă simțită mai bine, mai profesional prezența în mediul online. Dăm oportunitatea oricărei administrații ca, într-un mod extrem de rapid, cu resurse minimale, să-și publice online un site propriu cu o selecție extrem de diversă de funcționalități. De la un cuvânt introductiv, la prezentarea instituției, a programului cu publicul (detaliat pe departamente), la publicarea unor documente cu caracter public (hotărâri de consiliu local, declarații de avere, decizii, anunțuri etc.), până la posibilitatea de a interacționa direct cu cetățenii printr-o platformă de preluare de sesizări, site-ul oferă o structură extrem de dinamică, flexibilă, cu multe posibilități de personalizare. 

Promovare, ghișeu online sau portal multimedia?

 

În plus, noile site-uri dedicate primăriilor oferă instrumente de promovare a localităților cu conținut multimedia, de promovare a oportunităților de investiții, de interacțiune directă cu potențialii investitori, dar și cu cetățenii de rând. Site-ul poate include funcțiuni de ghișeu online, unde se pot achita diferite taxe, impozite sau amenzi, dar și funcțiuni de portal multifuncțional care să permită promovarea evenimentelor locale sau să trimită spre canalele social media. Ghiduri locale, prezentări, promovarea meșteșugarilor locali, a proiectelor în lucru sau în pregătire, site-ul poate include orice tip de conținut, în funcție de nevoile comunității și planurile de comunicare ale autorităților locale. 

Pe lângă site

 

Pachetul oferit de noi, include nu doar un layout lipsit de conținut, ci un serviciu complet, prin care ajutăm autoritățile pe tot drumul necesar a fi parcurs de la nevoia de informare și digitalizare, până la site-ul live. Cu alte cuvinte, includem achiziția domeniului, realizarea tuturor setărilor necesare pentru funcționarea și securizarea site-ului, achiziția serviciilor de găzduire, crearea adreselor de email, a userilor și chiar crearea locației pe Google Maps. 

Pentru a ușura munca funcționarilor care vor pregăti conținutul pentru site, venim în ajutorul lor inclusiv cu o structură standard a site-ului pe care noi o propunem și care poate fi un punct de pornire pentru personalizarea viitoare a paginii web. Așadar, pachetul include inclusiv o componentă de consiliere și ghidare a autorităților pe drumul construcției, populării cu conținut și publicării site-ului în condiții depline de securitate.

Pachetul

 

Dacă analizăm noul serviciu, putem spune despre el că nu este un simplu produs, ci o soluție oferită la cheie, care aduce un aport substanțial de beneficii față de investiția într-un site dezvoltat de la zero cu o agenție digitală. Am investit în acest proiect cei peste 17 ani de experiență în care am fost alături de autoritățile locale cu produse și servicii de digitalizare a activității.

Avem așadar și cunoștințele digitale, dar și experiența contactului direct cu autoritățile locale. Știm mai bine decât orice agenție digitală care sunt provocările lor, problemele cu care se confruntă, neajunsurile și nevoia reală de digitalizare. Suntem convinși că noul produs le va ajuta să elimine o parte din birocrație, să interacționeze mai bine, mai rapid și mai eficient cu proprii cetățeni și să prezinte mult mai bine comunitățile lor și oportunitățile de investiții atractive pentru investitori. 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...