16 Campionatul național de Carcassonne etapa locală Tîrgu-Mureș 2014


Descriere:

DETALII pentru ETAPA locală TÎRGU-MURES:
Va avea loc începând cu data de 16.03.2014 de la ora 18:00 la clubul Le & Le Games (Str. Artei, nr. 3).
Concursul este organizat pe plan național de cutia.ro, iar pe plan local de către clubul de jocuri de societate Le & Le Games. Concursul se va desfășura sub formă de campionat (fiecare cu fiecare) cu etape săptămânale în fiecare duminică începând cu ora 18:00. 
Participanţii se pot înscrie la adresa de e-mail: contact@lelegames.ro sau prin telefon a 0265311600. Pentru înscriere, se solicită următoarele informaţii: nume, prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail. 
Taxa de înscriere este de 10 RON; se va achita în ziua competiţiei.
În cazul în care absentați din motive întemeiate de la unele etape, veți putea recupera într-o etapă ulterioară, condiția fiind să anunțați în prealabil atât absența cât și data stabilită de comun acord pentru jucarea partidei restante.
Primii 25% dintre participanţi în urma clasamentului obținut la finalul campionatului se califică pentru etapa națională care va avea loc în această toamnă la ceainăria Ceai et Caetera din Brașov. Câștigătorul de la Brașov va reprezenta România la Campionatul Mondial de Carcassonne 2014 de la Essen, Germania.
În cadrul campionatului va fi folosit doar jocul de bază, fără extensii, iar partidele se vor juca in doi. Regulamentul oficial al jocului va fi cel din jocul original Carcassonne- ediția în limba română (disponibil pe cutia.ro).

Comanda GRATUIT editia tiparita Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.