Campionatul Național de Catan - Etapa locala, Mures 2014


Descriere:

Duminica 19 Octombrie, incepand cu ora 19.00, va asteptam la etapa locala, Tirgu Mures a CAMPIONATULUI NATIONAL COLONISTII DIN CATAN.

Taxa participare - 10 lei
Nr locuri disponibile - 24 participanti
Nr minim de participanti - 8 participanti

Premii:

Locul 1 - Jocul 'World of tanks: RUSH'
Locul 2 - Jocul 'Saboteur'
Locul 3 - Jocul 'Hanabi'

La etapa Nationala se vor califica primii clasati la aceasta etapa, in proportie de 20% din numărul total al participantilor. Daca numarul participantilor la aceasta etapă nu va fi multiplu de 5, atunci la calcularea procentului rezultatul se va rotunji in sus.

O persoană poate sa participe intr-un an calendaristic numai o data la o etapa a campionatului, indiferent de localitate. Finala Campionatul National de Catan va avea loc pe data de 01 noiembrie 2014, iar costurile reprezentand transportul, cazarea si masa participantilor vor fi suportate de catre concurenti. Castigatorul finalei va reprezenta Romania la Campionatul Mondial/European de Catan din anul 2015.

Colonistii din Catan este cel mai popular board game din Romania si iti aduce competitie, interactiune si, nu in ultimul rand, distractie. Campionatul National de Catan se desfasoara in conformitate cu Regulamentul Campionatului International de Catan in vigoare. 

Se va juca Catan jocul de baza, varianta in limba romana. Pozitionarea jucatorilor la prima runda va fi aleatorie, prin tragere la sorti.Veti juca trei partide, iar ordinea la mese se va schimba la fiecare runda. Fiecare partida va avea (pe cat posibil) acelaşi număr de concurenţi (de preferat 4 sau 3). O partida va dura 75 minute, iar intre partide va fi o pauza de 10 minute. Pozitionarea la mese dupa prima runda se va face in functie de clasament, astfel incat cei mai buni sa joace cu cei mai buni.

Pentru stabilirea clasamentului final se vor lua in considerare urmatoarele criterii:
• punctele de castig calculate in functie de fiecare loc obtinut in cele 3 partide
• suma punctelor obtinute in cadrul jocului Colonistii din Catan. 
• suma procentajelor propriilor puncte obtinute in cadrul celor trei partide.
Punctajul maxim acumulat dupa cele trei runde va stabili castigatorii. In cazul unor egalitati de punctaj, jucatorii respectivi vor mai juca una sau mai multe runde de departajare.

Inscrierea la concurs se face la adresa de mail CONTACT@LELEGAMES.RO. Sistemul de attending la acest eveniment nu garanteaza inscrierea.

Partener: IDEAL BOARD GAMES

Comanda GRATUIT editia tiparita Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.