COLECTA DE HRANA SI TARG DE ADOPTII PT CAINI SI PISICI FARA STAPAN - TG MURES

Data inceperii: 2014-09-12

Data terminarii: 2014-09-12


Descriere:

Fiti constienti de situatia actuala. Sunt multi caini fara stapan in strada. S-au blocat adoptiile. Degeaba promovez cainii care sunt pt adoptie, lumea e dezinteresata. Primesc telefoane, se gasesc in continuu pui aruncati in cutii sau pungi. Lumea nu este constienta deloc. Nu au simtul responsabilitatii fata de animalele lor. Vineri suntem la datorie. Incercam sa luptam cat putem, acordam sansa fiecarui amarat. Noi avem vointa, v-as ruga sa distribuiti cat mai mult acest mesaj. E nevoie de provizii pt zilele de iarna. Cainii au nevoie de mai multa hrana pe timp de iarna, sa reziste frigului. Iarna este ingrozitor sa stai in frig, ger cate 4 ore ca sa strangi macar vreo 20 kg de hrana care ajung 2 zile pt 21 de caini care sunt la padoc. Mi-ar placea ca pana de sarbatori :-) o parte din ei sa plece la casele lor. Anul acesta s-au adoptat doar 2 caini adulti. Multumesc pt interesul celor ne ajuta in fiecare luna cu mancare si banuti. Avem datorii in fiecare luna pt ca se intampla de fiecare data cate ceva. Mi-ar placea sa fie liniste si sa nu mai fac vizite pe la cabinetul veterinar. In momentul de fata sunt 541 de lei datorie. Mentionez ca pana in prezent tot ce s-a incasat a fost introdus in contabilitate. Indiferent ca a fost prin banca sau la colecta de hrana si targul de adoptii. Banii sunt numarati de fiecare data in fata voluntarelor. Pt reducerea numarului de caini in strada si pt a nu arunca puii in strada raspanditi aceasta informatie. Rugati rudele, cunostintele sa constientizeze ca sterilizarea este benefica! 
Este singura metoda de a reduce numarul lor din gospodariile oamenilor, a catelelor care aduc pe lume pui nedoriti ca apoi sa fie aruncati in strada. Viata poate fi frumoasa alaturi de animale atunci cand stii sa ai grija si sa fii responsabil fata de ei. Noi nu dorim caini pe strada, nu vrem sa vedem caini schingiuiti, maltratati, chinuiti de foame si de relele tratamente aplicate din partea celor care nu iubesc animalele. SPUNE :
STOP ABANDONULUI 
Nu-ţi abandona animalele bolnave sau bătrâne şi nici pe cele pe care nu le mai doreşti ! Câmpul, pădurea, şoselele le fac imposibilă supravieţuirea.
Abandonul este infracţiune şi este sancţionat cu închisoare până la 3 ani sau amendă penală până la 10.000 lei
STERILIZEAZA-TI ANIMALUL!!!
. . . pentru sănătatea şi binele animalului tău
Sterilizarea elimină riscul infecţiilor uterine (la femele)
Sterilizarea poate preveni dezvoltarea cancerului mamar (la femele)
Sterilizarea elimină riscul cancerului testicular (la masculi)
Sterilizarea reduce incidenţa apariţiei bolilor de prostate sau a herniei (la masculi)
Sterilizarea previne pierderea masculului (în căutarea unei „partenere”)
Sterilizarea stopează tendinţa animalului tău de a se „duela” cu alte animale
. . . pentru confortul tău şi a altora
Sterilizarea ajută la prevenirea comportamentului agresiv faţă de alte animăluţe de casă şi faţă de alţi membrii ai familiei (la masculi)
Sterilizarea previne apariţiei vocalizelor stridente (la pisici – femele, masculi)
. . . pentru a preveni suferinţa şi moartea tragică a mii de animale
Un câine necastrat şi puii acestuia pot produce în decurs de 7 ani 67.000 câini, iar o pisică necastrată şi puii acesteia pot produce în decurs de 7 ani 420.000 pisici

Comanda GRATUIT editia tiparita Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.