fantani arteziene

Water Fountains Projects Limited Bucuresti

0723-923860, 0039-0933937070

Detalii


Incepand cu anul 1958, Gentile Fontane imbina tehnologia, experienta si pasiunea pentru crearea de Fantani Artistice cu jocuri coregrafice de apa si lumina. Elementul cheie al muncii noastre este apa, pe care cu ajutorul pietrei si luminii, o transformam si formam pentru a se putea exprima, in toate formele sale.

Acest lucru este posibil doar daca in spatele aspectului estetic al unei fantani arteziene sta o proiectare impecabila a instalatiei, bine conceputa si dimensionata. Gentile Fontane acorda o atentie speciala modului de integrare al constructiei in mediul inconjurator, fie el urban, public sau privat.

Toate aceste constructii de fantani trebuie sa fie usor de mentinut si sa necesite interventii foarte putine de-a lungul timpului. Este important ca sistemul hidric realizat sa fie eficient si sigur, pastrand caracterul admirabil al lucrarilor in timp fara a se creea nici un fel de probleme.

Institutiile publice si private, Primariile, statiunile, hotelurile sunt doar cateva exemple de beneficiari deserviti. Destinatiile naturale ale fantanilor arteziene noastre sunt parcurile, gradinile, pietele, piscinele, scolile, bisericile, salile, si in general acolo unde se poate completa amenajarea urbana cu jocuri coregrafice de apa.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.