Valabilitate:
De la: 2017-03-21      -      Pana la: 2017-04-30

NORDINOVA SRL

Localitate: Oradea
Telefon: 0745-323349 }


Inaltime de pornire 165 cm

Lungime de glisare 300 cm

 

 

Tobogan confecţionat din poliester armat cu fibră de sticlă, are o înălţime de aşezare de 165 cm. 
Produsul odată montat trebuie verificat sistematic cu o frecvenţă corespunzătoare intensităţii de utilizare. Materialul produsului este confecţionat din poliester armat cu fibră de sticlă, color, ca atare rezistă la radiaţia UV, iar curăţirea sa se face cu ajutorul unui produs de curăţat obişnuit.

Produsul corespunde normei EN1176 şi este adecvat utilizării pe terenuri publice. Vârsta recomandată: 2-6 ani.
Înălţimea de cădere critică fiind de peste 1 m, trebuie asigurată amenajarea unui sol de amortizare coprespunzător, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator. 


Necesita asamblare.

Asamblarea trebuie facuta exclusiv de catre un adult.

Asigurati-va ca toboganul este complet si corect asamblat inainte de folosire.

 

Avertismente si precautii de utilizare

Jucaria/produsul poate contine piese mici si necesita asamblare de catre un adult. Va rugam sa nu dati jucaria/produsul copilui/sa nu-l lasati sa se joace/sa foloseasca produsul numai dupa ce a fost complet asamblat/asamblata si verificata/verificat si au fost indepartate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidential. Va rugam sa respectati instructiunile de montare pe care le veti primi la achizitionarea jucariei si suprafata adecvata de amplasare a jucariei. Daca jucaria a necesitat montare, va rugam sa efectuati verificarea si intretinerea periodica a partilor principale, a elementelor de sustinere, fixare, ancorare. Daca aceste verificari nu sunt efectuate, jucaria poate cauza cadere sau rasturnare. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.