Super ofertă buldoexcavatoare MST

COSTA UTILAJE SRL Bucuresti

0728-222602

Detalii

- CABINĂ ERGONOMICĂ ȘI CONFORTABILĂ CE OFERĂ O EFICIENȚĂ MAXIMĂ
Seria MST 6 se laudă cu noua sa cabină care ajută la reducerea oboselii și păstrează performanțele operatorului la cel mai eficient nivel, în special în timpul acelor lucrări solicitante.
- PRODUCTIVITATE RIDICATĂ ȘI CONSUM EFICIENT CU OPȚIUNEA DE POMPĂ CU PISTOANE AXIALE ȘI DEBIT VARIABIL.
Noile serii de buldoexcavatoare MST 6 sunt dotate cu opțiunea de pompă cu pistoane axiale și debit variabil, care permite datorită sistemului tip LOAD SENSING, să furnizeze câtă putere hidraulică are nevoie operatorul în funcție de tipul de lucrare garantând un control precis și eficiența indiferent de turația motorului. Supapele pentru varierea debitului care însoțite de pompa cu pistoane axiale elimină limitările operatorului și permite mai multe mișcări simultan pentru un control maxim.
Pentru a asigura cele mai înalte standarde de confort și eficiență ale operatorului, comanda încărcătorului frontal se face prin intermediul unui joystick (comandă pilotată) și este disponibilă pe buldoexcavatoarele ce au pompă hidraulică cu pistoane axiale.
- O CONSTRUCȚIE SOLIDĂ, FIABILĂ OFERA PERFORMANȚE DE TOP CHIAR ȘI ÎN CELE MAI EXTENUANTE CONDIȚII DE MUNCĂ
Axa frontală și cea din spate ale buldoexcavatorului MST 6 oferă capacitate portantă ridicată și asigură performanțe de top în condițiile cele mai dificile de teren.
Seria buldoexcavatoarelor MST 6 se mândrește cu cea mai mare forța de rupere din clasa sa.
Șasiul solid a fost proiectat și fabricat cu ajutorul celei mai înalte tehnologii robotizate pentru a fi fundația robustă a buldoexcavatorului, ajutându-l să reziste în orice situație, oricât de dificilă ar fi.

Noua serie MST 6 beneficiază de performanțe superioare. Încărcătorul frontal are cea mai mare forță de rupere din clasa sa. Mai mult de atât, valorile ca: înălțimea la șoltul cupei și distanța de abordare sunt în măsură să îndeplineasca nevoile operatorului în cel mai bun mod posibil. Poziționarea joystick-ului ergonomic de comandă al încărcătorului asigură un
confort maxim pentru operatorul buldoexcavatorului. Modelele prevazute cu pompă cu pistoane axiale și debit variabil vin însoțite cu opțiunea de pilot-automat pentru joystick-ul încărcătorului frontal, pentru a permite un control precis
ce nu va pune presiune pe operator. Comanda RTD (Return to Dig) de pe maneta încărcătorului frontal permite încărcarea
automată. Cupa frontală va opera automat printr-un interval definit de mișcare, astfel încât operatorul poate efectua lucrările repetative cu ușurință.
Maneta de control a încărcătorului frontal are de asemenea controale ce permit comanda în mod proporțional a deschiderii cupei frontale, sistem 4 in 1. Acest lucru însemnând că operatorii pot lucra cu efciența maximă atunci când utilizează
încărcaăorul frontal. Opțiunea QH - sistem de cuplare rapidă a încărcătorului frontal permite utilizatorilor montarea unei serii de accesorii rapid și ușor, minimizând scaderea de productivitate in cazul in care este necesara utilizarea mai multor accesorii pe sistemul de incarcator, precum perie, lama zapada, etc.
Încărcătorul frontal puternic și rezistent al Seriei MST 6 poate face fața celor mai solicitante sarcini. Cupa este fabricată din
oțel HARDOX rezistent la abraziune și are un volum de 1.2m³. Oferind o capacitate de încarcare si o productivitate cu 20%
mai mare decât cea a competiției.

Aceasta noua serie de buldoexcavator este proiectată să reunească performanța crescută de excavare cu precizie delicată.
O construcție din oțel de înaltă calitate permite Seriei MST 6 să abordeze chiar și cele mai dificile lucrări cu ușurința.
Bratul de excavare telescopic opțional ajunge mai departe și mai adânc ca niciodată.
Cu opțiunea de pompă cu pistoane axiale și debit variabil, mișcările simultane multiple (braț excavare, mâner cupa, cupa, telescopare) nu mai sunt restricționate la capacitațile operatorului și pot fi executate folosind mai puțin combustibil.
Sistem de blocare hidraulic a brațului de excavare vine ca dotare standard pe noua Serie MST 6. Aceasta blocare este controlată printr-un buton atat în interiorul cabinei.
Joystick-urile buldoexcavatorului permit operatorului sa controleze brațul de excavare cu precizie totala fara a utiliza exces de forță. Aceste joystick-uri hidraulice au fost poziționate ergonomic în interiorul cabinei fiind ajustabile pentru ușurința în utilizare. Opțiunea ISO Pattern Shifter (schimbator mod comenzi) prioritizeaza performanțele operatorului și permite controalelor buldoexcavatorului sa comute între utilizarea standardelor SAE sau ISO prin simpla apăsare a unui buton
atât în interiorul cabinei. Prin aceasta caracteristică operatorii pot comuta cu ușurința între controlul standard sau inversat al joystick-ului.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.