Stalp Iluminat Metalic cu Fonta pentru Parc BL132-2C

KRONEMAG MILLENIUM srl Harman

0268-477587

Detalii

Elemente Componente Stalp de Iluminat Parcuri:

      1 baza din fonta turnata       1 teava din otel zincat (Ø60 mm)       2 console, brate din fonta turnata       1 varf din fonta turnata

Finisare Elemente Metalice Stalp de Iluminat pentru Parcuri: Elementele metalice ale stalpului de iluminat exterior sunt vopsite in camp electrostatic, cu vopsea poliesterica, care asigura protectie si rezistenta ridicata suprafetelor metalice.

Culori Standard Stalp de Iluminat Metalici pentru Parc:

     RAL 9005 (negru)      RAL 7016 (antracit)      RAL 6005 (verde)

Optionale pentru Stalpul de Iluminat Exterior: Elementele metalice ale stalpului de iluminat exterior pot fi vopsite in orice culoare din paletarul RAL (se poate percepe un cost aditional). Stalpii de iluminat pot fi configurati in diverse moduri si pot fi echipati cu diferite corpuri de iluminat. Neinclus in pretul stalpului de iluminat: corpul de iluminat tip GLOB 300.

Modalitate de Livrare pentru Stalpii de Iluminat Metalici: Stalpii de iluminat exterior pentru parcuri se livreaza dezasamblati.

Termen Livrare Stalp Iluminat Parc: Se livreaza in termen de 2-12 zile de la Comanda Valida, in functie de stoc, cantitate, culoare, alte cerinte.

Pret, Livrare si Taxe Livrare pentru Stalpii de Iluminat Parc: Pretul este considerat in conditia Ex-Works depozit KroneMag. La solicitarea beneficiarului, KroneMag poate organiza expeditia la adresa indicata de catre beneficiar, costurile suplimentare pentru acest serviciu fiind in functie de cantitate si locatia beneficiarului.

Comanda GRATUIT editia tiparita Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.