Cismea Metalica pentru Scoli, Parcuri si Gradini cu Suport Furtun PORTO

KRONEMAG MILLENIUM srl Harman

0268-477587

Detalii

Elemente Componente Cismea Parc, Gradina:     corp cismea cu suport de furtun     robinet MILANO, inclus in pretul de achizitie

Finisaj Elemente Metalice Cismea: Cismeaua metalica pentru gradina este vopsita in camp electrostatic cu vopsea poliesterica. 

Culori Standard Cismea Apa de Parc, Gradina:     RAL 9005 (negru)     RAL 7016 (antracit)     RAL 6005 (verde)

Optionale pentru Cismelele: Cismelele de apa curte, gradina se pot vopsi in orice culoare din paletarul RAL (se poate percepe un cost aditional). La cerere, poate fi patinat cu auriu, cupru, verde sau argintiu ( bonus ).

Fixarea Cismelelor de Parc, Gradina Curte: Fixarea cismelelor de gradina se face la sol, cu conexpanduri sau suruburi si dibluri simple, neincluse in pachet.

Termen Livrare Cismele Apa Parc, Gradina de Exterior: Se livreaza in termen de 2-20 zile de la Comanda Valida, in functie de stoc, cantitate, culoare, alte cerinte.

Pret, Livrare si Taxe Livrare pentru Cismelele Parc, Gradina: Pretul este considerat in conditia Ex-Works depozit KroneMag. La solicitarea beneficiarului, KroneMag poate organiza expeditia la adresa indicata de catre beneficiar, costurile suplimentare pentru acest serviciu fiind in functie de cantitate si locatia beneficiarului.

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.