Cele mai performante încărcătoare frontale la prețuri accesibile!

COSTA UTILAJE SRL Bucuresti

0728-222602

Detalii

LiuGong se dedică calității și ingineriei de clasă mondială. Rezultatul? Mașini ușor de achiziționat, ușor de manevrat și ușor de întreținut.

Mașinile de clasă mondială trebuie construite cu componente de clasă mondială. De aceea, folosim sisteme și furnizori respectați la nivel global, precum Cummins, ZF, Kawasaki și alții. Cu astfel de componente știți că utiajul dvs. va funcționa și va funcționa și va lucra pentru dvs. De asemenea, folosim procesele de calitate Six Sigma la fiecare pas al modului de a face produsele LiuGong astfel încât să fie cu adevărat excelente în toate privințele.

LiuGong are peste 1000 de ingineri în departamentul de Cercetare și Dezvoltare pentru a putea garanta versatilitatea, durabilitatea, eficiența și productivitatea fiecărui utilaj. Testarea riguroasă vă asigură că echipamentul dvs. pse comortă optim la orice lucrare.

Modele în șapte clase de mărime diferite: 73 CP până la 335 CP. Capacitățile standard ale cupelor variază de la 0,78 până la 4,5 m.

Motoare avansate de la Cummins sau alți furnizori de top cu niveluri de emisii de până la nivelul IV.

Confort maxim pentru operator prin ergonomie: panou de control optimizat, instrumente foarte vizibile, ușor de citit, scaunul operatorului este în sine un produs  avansat de înaltă tehnologie.

Acces ușor pentru service cu hote cu deschidere largă.

Încărcătoarele frontale LiuGong vă oferă exact ceea ce aveți nevoie: durabilitate și fiabilitate datorită tehnologiilor patentate și procesului de  fabricație de înaltă calitate. Fiecare dintre încărcătoarele LiuGong cu roți a fost proiectat pentru performanțe superioare.

Dacă ești în căutarea unui echipament care să-ți crească productivitatea, ați ajuns la locul potrivit. Caracteristicile precum timpi de cicluri rapide, transmisii automate kick-down și cabine ergonomice conduc la o eficiență ridicată. Tehnologiile avansate, cum ar fi schimbătorul optimizat și controlul mișcării, reduc timpii de lucru. 

Accesul ușor pentru service la toate încărcătoarele frontale LiuGong simplifică întreținerea și service-ul în teren.  Sistemul opțional de monitorizare automată a defecțiunilor și tehnologia dinamică de testare permit monitorizarea continuă a stării de funcționare a echipamentului.

 

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.