Primăria Isaccea

Proiecte de investiţii:
A. PROGRAMUL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE LOCALĂ PNDL (fonduri guvernamentale)
1. MODERNIZARE DRUMURI PUBLICE ÎN UAT ISACCEA, etapa a II a ,valoare proiect: 9.986.019,11 lei Proiect aflat în faza de implementare: etapa de execuție lucrări. Prin acest proiect se vor asfalta 24 de străzi în lungime de 9,2 km.
2. REABILITARE ŞI MODERNIZARE SEDIU ADMINISTRATIV,valoare proiect: 594.324,05 lei Proiect aflat în faza de implemetare: etapa execuție lucrări. Prin acest proiect se va reabilita fosta clădire a Trezoreriei.
3. REABILITARE, MODERNIZARE ŞI DOTARE CORP ANEXĂ (ATELIER ŞCOALĂ) LICEUL TEORETIC „C-TIN BRĂTESCU”.Valoare proiect: 1.083660,63 lei Proiect aflat în faza de implementare: etapa elaborare proiect și obținere de avize. Prin acest proiect se va realiza un atelier școală în spațiul fostei centrale a filaturii și se va reabilita clădire centralei termice.
B.PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE RURALA PNDR (fonduri UE)
1. ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII DE ACCES LA EXPLOATAȚIILE AGRICOLE DIN ZONA SAON  Valoare 4.648.982,68 lei (+TVA) Proiect aflat în faza de implementare ,etapa de elaborare proiect și obținere de avize. Prin acest proiect se va realiza un drum asfaltat care va pleca de la Stația de Gaz metan până la fosta Stație de izolare, un drum în lungime de aproximativ 9 km pe marginea lacurilor Gâsca , Rotundu și Gorgonel. 2. AMENAJAREA COMPLEXULUI DE SERVICII SOCIALE REVĂRSAREA Valoare proiect 1.063.763,81 lei(+TVA) Proiectul se află în faza de implementare:etapa de achiziție. Prin acest proiect se vor înființa două servicii sociale: centru de zi pentru petrecerea timpului liber și un serviciu de consiliere pentru copii și familie( se va reabilita și moderniza clădirea Căminului Cultural)
C. PROGRAMUL OPERAȚIONAL REGIONAL POR 2014-2020
1.CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A CLĂDIRII PUBLICE LICEUL ”CONSTANTIN BRĂTESCU”  Valoare proiect: 3.693.366,94 lei (+ TVA) Proiectul se află în faza de implementare ,etapa de achiziție. Prin proiect se va reabilita și moderniza clădirea liceului.
2. CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR PUBLICE CICLUL PRIMAR ȘI GIMNAZIAL DIN CADRUL LICEULUI ”CONSTANTIN BRĂTESCU” Valoare proiect: 10.251.163,81 lei ( + TVA) Proiectul se află în faza de implementare, etapa de achiziție. Prin proiect se vor reabilita și moderniza clădirile ciclul primar (internat) și gimnazial din cadrul liceului.
3. LUCRĂRI DE INTERVENȚIE ÎN VEDEREA RESTAURĂRII ȘI CONSERVĂRII LĂCAȘULUI DE CULT BISERICA ORTODOXĂ ” SFÂNTUL GHEORGHE” Valoare proiect: 15.542.323,27 lei ( + TVA) Proiectul se află în faza de implementare, etapa elaborare proiect și obținere avize. Prin proiect se va restaura Biserica „ Sfânul Gheorghe”.
D. Programul de Cooperare Elveţiano – Român CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR PUBLICE SALA DE SPORT ”PROGRESUL” ȘI BIBLIOTECA ORĂȘENEASCĂ ” ELENA LELIA AVRIGEANU” Valoare proiect: 3.473.877,21 lei ( + TVA) Proiect finalizat. Prin proiect s-au reabilitat sala de sport a orașului și biblioteca orășenească.
E. REABILITAREA GEAMIEI MAHMUD YAZÎCÎ Proiectul se află în faza de implementare, etapa elaborare proiect și obținere avize. Prin acest proiect se va reabilita clădirea geamiei.
F. CBConnect Trans – DEVELOPING A CROSS BORDER INTER-MODAL CONNECTIONS BETWEEN ISACCEA-ORLIVKA-TULCEA-IZMAIL Valoarea proiectului: 2.297.548,41 euro Partenerii proiectului : UAT Isaccea: 1.011.728,41 euro, Consiliul Local Orlovka: 338.320 euro, Orașul Izmail: 747500 euro, Consiliul Județean Tulcea : 200000 euro. Proiectul se află în faza de elaborare proiect tehnic. Prin proiect se va moderniza piața agro-alimentară, se va realiza un centru de informare în fostul sediu BRD, se va moderniza drumul Portului, se va realiza un Centru de monitorizare video, se va crea o linie de pasageri Tulcea-Izmail.
G. AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU LOCUINȚE-ANL CONSTRUIRE BLOC LOCUINȚE DE SERVICIU ÎN ORAȘUL ISACCEA Valoare proiect: 2.187.626,98 lei Proiectul se află în faza de implementare,etapa elaborare proiect și obținere avize. Prin acest proiect se va construi un bloc ANL cu 10 locuințe pentru specialiști.
H. COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII –CNI REABILITAREA, MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII CULTURALE ȘI DOTAREA AȘEZĂMÂNTULUI CULTURAL DIN MEDIUL MIC URBAN ” CASA DE CULTURĂ” ORAȘ ISACCEA Valoare proiect: 2.120,363 mii lei. Proiectul se află în faza de implementare,etapa execuție lucrări. Prin acest proiect se va reabilita și moderniza Casa de Cultură.
​I.PROGRAMUL OPERAȚIONAL SECTORIAL MEDIU –POS mediu REABILITARE ȘI EXTINDEREA SISTEMULUI DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI CANALIZARE ÎN ORAȘ ISACCEA Valoare proiect aprox. 5.000.000 euro Proiectul se află în faza de implementare,etapa achiziție lucrări.Prin acest proiect se vor continua lucrările începute de către SC Vâlceana SA și SC Romda SA, firme intrate în insolvență. Proiectul este implementat de către SC Aquaserv Sa și cofinanțat de UAT oraș Isaccea.

Comanda GRATUIT editia tiparita Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.