thumb_350_1s6j3_aglomeratie-640x319.jpg

E prima zi de noiembrie și marcăm începutul sfârșitului de toamnă. A fost o zi absolut normală prin târg și am zis că merită să că spunem totuși care sunt noutățile. Ne place să vă ținem informați. 

În toate reprezentanțele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă, începând cu data de 04.11.2017,  de la ora 8.00 la ora 14.00. Excepție fac zilele de 2, 23 și 30 decembrie 2017. Directorul General al RAR, George-Adrian Dincă, a luat decizia de extensie a programului pentru a scurta timpul de așteptare la activitățile Registrului Auto Român. (vezi decizia) 

În perioada 5-7 noiembrie se vor desfășura Zilele Filmului LUX 2017 în trei dintre cele mai importante centre urbane și culturale din România, București, Cluj-Napoca și Tîrgu Mureș. (citește știrea) 

În data de 31 octombrie 2017 Consiliul Județean Mureș a încheiat cu Asocierea SC Romconstruct Group SRL – SC Concas SA, prin liderul de asociere SC Romconstruct Group SRL Ploiești, contractul având ca obiect realizarea Proiectului tehnic şi execuţia lucrărilor din cadrul proiectului „Reabilitarea Palatului Culturii”. (află mai mult) 

Mâine, 2 noiembrie, de la ora 11,15,  la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş se va desfășura deschiderea oficială a Unităţii de Supraveghere şi Tratament Avansat al Pacienţilor Cardiaci Critici (USTACC), din cadrul Secţiei Clinice Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. (află mai mult) 

Problema obezității a fost dezbătută astăzi la Tîrgu-Mureș, în cadrul Conferinței Dieteticienilor „Obezitatea la copil – actualități, implicații și perspective de prevenție şi tratament”. (vezi mai mult) 

Localitatea ungară Hajduszoboszlo a găzduit, zilele trecute, tradiționalul concurs de înot „Hungarospa Kupa”, competiție ce a reunit la întreceri aproape 400 de sportivi de la 27 de cluburi din Slovacia, România și Ungaria. (citește mai mult) 

Medicii de familie ies în stradă, nemulţumiţi de subfinanţarea şi birocratizarea acestui segment de îngrijire a pacienţilor. Proaspăt înfiinţata Coaliţie „Solidari pentru Sănătate”, din care fac parte organizaţii ale medicilor de familie, dar şi asociaţii ale pacienţilor, a decis să avertizeze prin acţiuni de protest actuala clasă politică şi instituţiile responsabile în privinţa crizei profunde a sistemului naţional de asistenţă medicală primară. (vezi mai mult) 

Cum vi se par noutățile de azi? Pentru cei care plănuiesc să își ia o mașină, cu siguranță vestea legată de RAR este una bună. Să aveți o seară reușită! 

 copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.