VENEX SRL

Cluj-Napoca

Adresa: Miko Imre, nr. 8/201 , Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

Despre VENEX SRL

Firma VENEX Srl cu punct de lucru in Cluj Napoca, are ca activitate principala finisajele exterioare de calitate vest europeana:

  • Termosistemul ISO•FATADA

  • Placari interioare si exterioare cu: Caramida Aparenta, Granit, Marmura, Travertin, Blauwe Steen

Capitalul firmei este mixt, belgiano-roman. Firma aplica in totalitate standardele calitatii si executiei specifice tarilor vest europene.
        Mixul dintre management si executie dobandite in Belgia, Olanda, Spania, Italia, Romania, de catre colectivul firmei reprezinta cartea de vizita a proiectelor realizate.

Termosistemul ISO-FATADA este un sistem complet atat pentru proiecte noi cat si pentru renovari; care izolează perfect fatadele din toate punctele de vedere dandu-le, in acelasi timp, un nou aspect.

       Nelissen este producatorul de caramida antichizata pentru fatade care, in colaborare cu specialiștii in termoizolatii  de la Casatherm, au adaptat complet un sistem nou in conformitate cu eficiență energetică pentru izolarea fatadelor denumit TERMOSISTEMUL ISO-FATADA.

Calitatea este ordinul de prioritate pentru Nelissen; prin urmare, sunt folosite numai produse puternice, de înaltă calitate.
Caramida aparenta are valoarea certificatelor CE si BENOR.

         De peste 4 generatii Nelissen ofera caramizi antichizate pline si aparente, de cea mai buna calitate, pentru fatade.

Sub motto-ul “o caramida pentru fiecare stil“, Nelissen ofera o gama larga de caramizi pentru fiecare stil: clasic, modern, parohial sau contemporan. Toate acestea, în 100 de culori si  dimensiuni diferite. Caramizile Nelissen sunt potrivite atat pentru tehnicile traditionale de zidarie cat si pentru tehnicile moderne, cum ar fi Termosistemul ISO-FATADA cu caramida aparenta.

Un pachet complet pentru casa ta:

PLACI DE TERMOIZOLATIE

XPS plăci de Polistiren Extrudat Ignifugat pentru fațade,
– Clasa de
Reacție la foc EN 13501-1, Euroclasa E
– destinat utilizării atât la Clădiri Noi cât și la Reabilitarea Clădirilor Vechi

XPS – placi de polistiren extrudat pre-tăiate termic NUT-FEDER la cele 4 canturi, frezat pe orizontala special pentru sprijinirea caramizilor aparente pe caneluri. Fiecare placa are 6 locuri frezate pentru dibluri. Sunt disponibile în diverse grosimi de la 2-20 cm. Sunt certificate CE.

Este certificat ATG • Dimensiuni aprox. 1,25 m x 0,60 m • Disponibil pentru latimea caramizilor aparente de 50 mm și 65 mm • Foarte usor de folosit datorita greutatii sale usoare • Foarte rezistent la apă, în comparație cu alte produse.
• Valoarea Lambda de 0,035 W/mK  (NOU 0,027 W/mK disponibil la cerere).

DIBLURI
Sunt certificate ETA, au tija metalica de grosimi si lungimi specifice pentru fiecare zid portant (din caramida, beton, BCA, itong, USB etc).

ADEZIV DE LIPIT PLACILE DE POLISTIREN SI CARAMIZILE APARENTE
Casarock este un adeziv flexibil, rezistent la socuri termice si la apa. Este un adeziv de lipit special  pentru acest polistiren si pentru aceasta caramida aparenta.

CARAMIDA APARENTA DE CAMP SI DE COLT
Sunt certificate CE si BENOR.

ADEZIV DE ROSTUIT
Este foarte rezistent la apă, inghet-dezghet, face inchiderile etanse si este disponibil intr-o gama variata de nuante din gama Seifert.

PROFIL DE ALUMINIU
Sunt profile pentru inceputul fatadizarii si sunt certificate CE.

Pentru a solicita detalii despre produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactati la numerele de telefon afisate mai sus sau pe e-mail.

Vă răspundem cu promptitudine!

 

Produse / Preturi / Servicii

Data adaugarii: 2016-09-29

Descriere: Polistiren Extrudat Ignifugat

T15

Data adaugarii: 2016-09-27
Data adaugarii: 2016-09-29

Descriere: Elemente componente termosistem ISO-FATADA

T16

Data adaugarii: 2016-09-27

Comanda GRATUIT editia tiparita Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.