Localitate: Buchin

Judet: Caras-Severin

Ţara: Romania

Cod postal: 327055

Telefon: 0742-147529

Fax: 0374-954860

Url: http://www.utilajeagricole-buchin.ro


      Politica SIMPALEXIM este predilect orientata spre clienti si se centreaza pe asigurarea calitatii serviciilor prestate si satisfactia clientilor. Calitatea produselor comercializate, precum si prestarea serviciilor cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes.

          SIMPALEXIM infiintata in anul 1995 vine in intampinarea  dvs. cu o gama larga de utilaje  si echipamente agricole, impreuna cu solutii optime din punct de vedere tehnico-economic, pentru modernizarea gospodariei  si cresterea garantata a productiei culturilor dvs.

      Distribuim utilaje si accesorii agricole de la Producatori precum: FOTON, AKPIL, BOMET, BIARDSKI, DEMAROL, WOPROL, GRASS-ROL etc., precum si piese originale din stoc sau pe comanda pentru toate utilajele agricole comercializate.

         Intotdeauna adoptam o atitudine corecta si repect ferm fata de clientul nostru  atat in perioada de garantie a produsului livrat  cat si in cea de postgarantie.

In speranta unei posibile colaborari va dedicam urmatorul pasaj:

Omagiind munca si profesionalismul dvs.  va dorim forta, optimism si belsug in toate  tuturor celor care isi aduc aportul prin munca rodnica zi de zi in dezvoltarea agriculturii si industriei alimentare.

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune