Localitate: Ramnicu-Valcea

Judet: Valcea

Ţara: Romania

Cod postal: 247473

Telefon: 0250-776333, 0744-884194

Fax: 0250-776680

Url: http://www.sanovita.ro


Sano Vita a fost înființată ca o necesitate de a pune pe piață româneasca produse vegetariene, pentru cei care aleg să fie sănătoși.

În 1995 s-au concretizat idealurile noastre prin fondarea societăți comerciale Sano Vita. A fost printre primele firme importatoare de fulgi de cereale și a fost pioniera în revenirea pe piața a produselor din soia, după perioada comunistă.

Astăzi, produsele noastre sunt prezente în majoritatea magazinelor alimentare din țara, de la hypermarketuri pâna la magazine de tip Plafar. Firma are o rețea proprie de distribuție, cu puncte de lucru/depozite în diverse zone ale tării (Oltenia, Dobrogea, Moldova, Maramureș) și în capitală. Fie că sunt pe rafturile unor magazine de cartier sau în raioanele hypermarketurilor, produsele SanoVita au toate aceleași elemente grafice definitorii.

Lucrăm în parteneriat cu diferite firme din Cehia, Slovacia, Polonia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Germania, Australia, Filipine, Thailanda, Canada, China, Iran și Turcia și participăm la expoziții zonale și (inter)nationale, de tip IndAgra, Anuga, SIAL.

Promovam produsele prin reclame în cataloage și reviste de profil, precum și pe propriul site web – www.sanovita.ro.

„Considerăm o onoare, dar și o datorie, sa punem pe piața românească produse care pot determina formarea unui stil de viața echilibrat (prin consolidarea obiceiurilor alimentare bune), contribuind astfel la îmbunatățirea stării de sănătate a semenilor nostri.”

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune