ROMTEHNOCHIM SRL

Jilava

Adresa: Str. Steaua Sudului, nr. 22 (Cod postal:061234), Jilava, Jud. Ilfov, Romania

  • 021-4570646, 0724-509-552
  • 021-4570638
  • https://emex.ro
  • Persoana de contact: ROMTEHNOCHIM

Despre ROMTEHNOCHIM SRL

Vopsea Tencuieli Pardoseli - Emex by Romtehnochim

“Romtehnochim” ofera, in cadrul gamei de produse “Emex”, o plaja foarte intinsa de produse, pornind de la produse de uz general ca: vopsea si grund alchidic, email alchidic sau alchidic modificat, lac alchidic pentru lemn, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa “Emex”, pana la vopsele profesionale, speciale, cum ar fi: vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz aluminiu, vopsea antifonica, vopsea hidroizolanta, vopsele metalizate cu putere mare de protectie anticoroziva, dar si cu un efect decorativ superior, etc. Calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor este confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

 

 

Produse / Preturi / Servicii vezi aici toate produsele firmei

Diluantul pentru Rasini Poliesterice Saturate EMEX

Data adaugarii: 2019-02-05

Descriere: Diluantul pentru Rasini Poliesterice Saturate EMEX este un produs special, cu adresabilitate restransa si de utilizare profesionala, intrebuintat pentru asigurarea unei corecte reglari a vascozitatii de aplicare a lacurilor, vopselelor etc.

Pret: 16.60

INTARITOR POLIURETANIC EMEX 75-HMX

Data adaugarii: 2019-02-05

Descriere: Intaritorul Poliuretanic EMEX 75-HMX este, din punct de vedere chimic, un poliizocianat alifatic, cu 75% solide, in amestec de metoxipropanol acetat si xilen (in parti egale). Se utilizeaza doar la sistemele poliuretanice solventate.

Pret: 41.36

Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT

Data adaugarii: 2019-02-04

Descriere: Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT este o formulare de generatie noua, pe baza de polimeri acrilici, fileri si aditivi speciali, cu adaos de granule de marmura de diverse marimi.

Pret: 140

Vopsea Acrilica pentru Metal EMEX SUPRAMET

Data adaugarii: 2019-02-05

Descriere: Vopseaua Acrilica pe Baza de Apa pentru Metale EMEX SUPRAMET este un produs profesional, solubil in apa, pe baza de polimeri acrilici modificati, destinata aplicarii pe metale, cu rezistente deosebite la factorii de mediu.

Pret: 24.20

Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX

Data adaugarii: 2019-02-05

Descriere: Diluantul pentru Vopsele Poliuretanice EMEX este un produs profesional, realizat dintr-un amestec echilibrat de mai multi solventi organici, destinat reglarii vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor.

Pret: 17.90

Vopsea Lavabila Premium OPTIPLUS - Bidon 15 Litri

Data adaugarii: 2019-02-04

Descriere: Vopseaua Lavabila Premium EMEX OPTIPLUS este un produs hidrosolubil pe pe baza de polimeri acrilo-stirenici cu aditivi speciali, pigmenti, fileri si adaos de biocizi ecologici, de ultima generatie pentru prevenirea igrasiei.

Pret: 130.20

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.