Localitate: Suceava

Judet: Suceava

Ţara: Romania

Cod postal: 720078

Telefon: 0230-532291

Fax: 0230-532755

Url: http://www.rocastnord.ro


Rocast Nord este importator si lider zonal in distributia de sisteme de fixare, unelte si scule de mana, in NE Romaniei

Ne straduim sa oferim atat clientilor cat si celorlalti colaboratori ai nostri increderea de care au nevoie pentru a construi un parteneriat din care sa castigam impreuna. Ne angajam sa lucram continuu pentru a obtine satisfactia si incantarea clientilor nostri.

Sisteme de fixare &
Organe de asamblare

Produse cu o larga arie de utilizare, recomandate pentru indeplinirea unor operatii variate de fixare si asamblare.  Aici veti gasi diverse modele de dibluri, holzsuruburi, suruburi, piulite, saibe, fixari chimice, autoforante, cuie pentru beton si multe alte produse care cu siguranta vor raspunde nevoilor d-voastra de utilizare. Toate sistemele de fixare comercializate de Rocast Nord mentin un nivel ridicat al calitatii de la care nu vom face rabat nici pe viitor.

Vezi produsele >

Unelte si scule de mana,Masini electrice

Sectiunea contine produse pentru toata gama de utilizatori, de la profesionistii ce cauta produse de cea mai inalta calitate pana la micii meseriasi. Veti gasi aici scule si accesorii pentru decoratiuni interioare, constructii, montaje, reparatii auto, tamplarie, scule electrice, chei, surubelnite, burghie, scule pentru zidarie, lopeti de zapada, instrumente de masura etc. Toate uneltele si sculele comercializate de Rocast Nord se incadreaza din punct de vedere al calitatii intre clasa medie si foarte ridicata si declaram ca nu dorim sa schimbam aceasta abordare nici pe viitor.

Vezi produsele >

Lopeti de zapada

Produse cu o larga arie de utilizare, recomandate pentru indeplinirea unor ..

Vezi produsele >

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune