Localitate: Sanmartin

Judet: Bihor

Ţara: Romania

Telefon: 0749-038010

Fax: 0359-461420

Url: http://www.pensiuneabeverlyhills.ro


Pensiunea " Beverly Hills " *** ofera servicii de cazare la standarde europene și este clasificată de Ministerul Turismului la categoria 3 stele superior
Este amplastă la intrare în stațiunea Băile Felix dinspre Oradea pe partea dreaptă în apropierea renumitelor ștranduri cu apă geotermală Apollo-Felix la 480 metri față de acestea (aproximativ 3 minute de mers pe jos până la ștranduri) dar și într-o zonă cu aer profund ozonat de pădurea Parc Felix ce se află în imediata apropiere. 
Confortul oferă relaxarea pe toată perioada sejurului, camerele sunt extrem de spațioase, generoase toate dotate cu băi proprii, TV, internet, frigider, uscător de păr, lenjerie după anotimp, set prosoape, perii de haine și pantofi, umerașe, săpunuri de unică folosință,etc. 
Punem la dispoziția turiștilor gratuit, bucătarie dotată și utilată cu aragaz, frigider-congelator, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, sandwich maker, filtre de făcut ceai și cafea, veselă și tacamuri, etc. 
Asigurăm parcarea mașinilor în curte închisă și spații de joacă pentru copii. 
Tot gratuit asigurăm turiștilor jocuri de table, șah, remi, cărți de joc, ziare și reviste, etc. 
Pentru turiștii ce vin fără mașini proprii asigurăm transportul de la gară-autogară, aeroport, spre pensiune și retur, gratuit ori contracost în funcție de perioadă și durata sejurului. 
La cerere păstrăm obiectele de valoare ale turiștilor pe toată perioada sejurului și expediem eventualele obiecte uitate la plecare. 
Tinerilor recent căsătoriți le oferim reducere substanțială la o cazare de minim 7 nopți în oricare perioadă a anului în care a avut loc căsătoria ( 10%-20% în funcție de perioadă ). 
Organizam excursii la Peștera Urșilor, Peștera Meziad, Peștera Scărișoara, Arieșeni, Stâna de Vale (Izvorul Minunilor), Padis, Cetațile Ponorului, Budapesta (Ungaria). 
Folosirea aerului condiționat este opțională și percepem tarife suplimentare respectiv 15 lei / zi - 25 lei / zi , în funcție de perioada și durata sejurului.
Acceptăm și plata cu tichete de vacanță ori cadou.

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune