Localitate: Miercurea-Ciuc

Judet: Harghita

Ţara: Romania

Cod postal: 530150

Telefon: 0266-310171, 0744-590480, 0740-020304

Fax: 0266-310171

Url: http://www.openworld.ro

Persoana de contact: Orban László


Obiectul principal de activitate este: transport persoane în trafic intern și international, prin servicii regulate, regulate speciale, ocazionale și turistice.

Firma deține un parc de 65 de autobuze, autocare și microbuze cu care încercăm să satisfacem nevoile publicului călor la nivelul standardelor europene.

Începând din anul 1993 efectuăm curse de transport persoane prin servicii regulate în trafic intern și internațional, în prezent având licențe/autorizații internaționale pentru efectuarea a

- 6 trasee interne

- 2 trasee internaționale pe relațiile România Ungaria astfel:

Balan - Bors - Budapesta ( curse zilnice)

Bălan - Gheorgheni - Bors - Budapesta ( curse zilnice)

Efectuăm curse ocazionale si turistice pe orice relație, aplicând tarife competitive pe piața transporturilor rutiere, asigurând o calitate superioară serviciilor de transport.

Efectuăm curse turistice pe traseul Miercurea Ciuc – Costinești și asigurăm cazare pentru 100 de persoane în conditii avantajoase.

Firma noastră asigura legătura cu lumea, prin vânzarea biletelor de călatorie pentru cursele EUROLINES Ungaria, conform datelor de pe site-ul  www.volanbusz.hu.

Firma noastră comercializează autocare și autobuze marca MAN-YUTONG, fabricate în China la preturi impresionant de mici, oferta putând fi vizitată pe site-ul www.openworld.ro sau www.yutong.ro.

Stimati calatori, Va invităm să fiți clientul noastru pentru a vă convinge despre cele afirmate, iar dacă aveți ceva de reprosat, Vă rugăm să ne contactați în vederea eliminării eventualelor deficiente.

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune