Localitate: Satu Mare

Judet: Satu Mare

Ţara: Romania

Telefon: 0261-713400, 0740-981012

Fax: 0261-713400

Url: http://www.costumedebarbati.ro


Producătorul costumelor de bărbați al brand-ului Norberto Tailor se află de mai bine de un deceniu în topul firmelor producătoare de costume business și de ocazie. Cheia succesului nostru este viteza de reacție la schimbările modei, îmbinată cu calitatea impecabilă a costumelor marca Norberto.

Politica firmei noastre și respectarea acestei politici a atras numeroşi clienți din Romania cât şi din Europa, printre care se numără Italia, Ungaria, Polonia – iar clienții noștri privați provin din aproape toate țările Europei. Succesul nostru se datorează și personalului calificat care s-a format la unul din cel mai renumit producător de costume pe plan mondial.

Varietatea costumelor produse de către noi este în egală măsură cu cererea pieții, începând de la costume business, costume clasice, costume slim fit, smokinguri, costume de mire, costume de ocazie, sacouri, pantaloni separaţi, paltoane şi nu în ultimul rând scurte pentru bărbaţi. Confecționăm costume începând de la Talia 0, Talia I, Talia II, (44-58), copii (32-42), 6XL (60-72). Confecţionăm paltoane, scurte de bărbaţi, scurte pentru tineret gen tunică mărimile 38-68.

Materialele din care lucrăm, sunt alese cu mare grijă, întotdeauna făcând efortul de a aduce cele mai noi materiale folosite de cei mai renumiți producatorii ai Europei. Designerii noștri de asemenea urmăresc schimbările modei până la cele mai mici detalii.

Purtând un costum Norberto Tailor, aveți garanția succesului, fie în business, fie de ocazie speciala sau in viața de zi cu zi.

 

Inspired from Italian new trend fashion for gentle & business man

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune