Localitate: Mizil

Judet: Prahova

Ţara: Romania

Cod postal: 105800

Telefon: 0244-251366

Fax: 0244-251912

Url: http://www.mfa.ro


MFA Mizil o companie cu pest 60 ani de tradiție în fabricarea echipamentului greu vine în întâmpinarea clienților cu o formulă organizatorică adaptată cerințelor de piață actuale, cu o echipă motivată ce are o gândire nouă în abordarea soluțiilor tehnice. 
Echipa noastră vă sta la dispoziție în vederea realizării oricărui produs conform cerințelor clientului, asumând-și un rol proactiv în elaborare și execuție. 
Dotările tehnice actuale ne-au oferit posibilitatea să devenim un partener de încredere pentru renumite firme cu capital străin, atât în domeniul petrolului și al gazelor, dar și în domeniul construcțiilor metalice și a agriculturii. 
Certificările obținute în domeniul asigurării calității (ex, ISO 9001 / ISO 14001 si ISO 18001) precum și certificările specifice în anumite domenii (exemplu Certificare Sudura Bureau Veritas) ne-a "promovat" ca un partener de încredere. 
Deasemenea, portfoliul de lucrări constituie de fapt promovarea pe care actualii parteneri ne-au făcut-o, aceștia fiind multumiți de calitatea serviciilor furnizate. 
Vă invităm să ne vizitați site-ul la adresa ww.mfa.ro și nu ezitați să ne contactați în vederea unei viitoare colaborări.

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune