Localitate: Dej

Judet: Cluj

Ţara: Romania

Telefon: 0264-206303, 0731-006220

Fax: 0264-206303


MAV CONSTRUCT este o societate înființată în anul 2006, care din anul 2008 și-a început activitatea în domeniul construcții civile și industriale, domeniu în care s-a specializat continuu.

De opt ani, compania Mav Construct îți pune la dispoziție cele mai bune servicii de construcții civile, construcții destinate sportului, amenajări interioare, amenajări exterioare, finisaje pe orice structură (beton, cărămidă, BCA, BCU, rigips, lemn, metal), execuție lucrări de structură și servicii de execuție instalații (termice, sanitare, electrice).
    
Echipa Mav Construct este formată din profesioniști, cu vastă pregătire în domeniu: ingineri specializați și muncitori calificați (tâmplari, parchetari, fierar-betoniști, zugravi, faianțari, instalatori, dulgheri). Aceștia fac din proiectul tău ceva de calitate, făcut să dureze în timp!

Serviciile puse la dispoziție cu promptitudine de echipa Mav Construct sunt destinate locuitorilor din municipiul Dej și din împrejurimi, atât persoane fizice, cât și juridice, și vizează lucrări de volum mic spre mediu în domeniile de competență ale societății.

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune