Localitate: Buzau

Judet: Buzau

Ţara: Romania

Cod postal: 120039

Telefon: 0752-072600

Fax: 0238-711042

Url: http://www.idmdinamic.ro


Societatea comerciala IDM DINAMIC SRL s-a infiintat in 1995, avand capital integral privat.Obiectul de acivitate al firmei este comertul: comert en-gros si en-detail cu materiale de instalatii termice, tehnico-sanitare de apa si gaze, ,echipamente pentru piscine, aparataj electric si industrial de joasa si medie tensiune, echipamente pneumatice, scule si aparate de masura.

IDM DINAMIC reprezinta pe piata din Romania unii din cei mai mari  producatori fiind distribuitor oficial al acestora :

SCHNEIDER ELECTRIC Franta – lider mondial in distributia de aparataj electric de medie si joasa tensiune 

SCAME produce peste 10.000 de articole. Acestea includ o gamă largă de componente si sisteme pentru instalatii electrice, potrivite pentru scopuri atat industriale cat si domestice.

SCHRACK TECHNIK s-a impus în domeniul asistenţei tehnice şi al comercializării echipamentelor electrice de joasă tensiune şi cablare structurată, oferind soluţiile ideale pentru energie, industrie, instalaţii electrice interioare, echipamente, cablare structurată, cabluri, iluminat şi energie alternativă.

ELECTROMAGNETICA – solutii de iluminat cu led .

PHILIPS-producator surse de iluminat

REDO GROUP – importator corpuri de iluminat 

LAING  Germania – producator de pompe de circulatie, cazane electrice, sisteme complete de incalzire prin pardoseala – Depozitul National in Romania (descarcati catalogul PDF – gama de produse PDF)

SMC Japonia – producator echipamente pneumatice

NOCCHI Italia – producator de pompe, hidrofoare si  sisteme de pompare

ARMATURA Cluj – producator de fitinguri si armaturi pentru instalatii de apa si gaze

HERTZ ROMANIA – producator de fitinguri si armaturi pentru instalatii de apa si gaz

ROMCAB Tg Mures – producator de cabluri,  conductori si cablaje

RCB ELECTRO – producator de cabluri 

ICME- producator de cabluri

BACHMANN- producator cabluri

PRYSMIAN – producator de cabluri 

CONTOR GROUP Arad – producator al tehnologiilor moderne de masurare si monitorizare a consumurilor energetice 

INTERPRIMA – producator de generatoare Energy cu motor Subaru;

TIEMME Italia – producator fitinguri;

KALDE – producator teava + fitinguri PPR 

GRUNDFOS- distribuitor autorizat;

GEFRAN -distribuitor autorizat ;

ARGAL- distribuitor autorizat pompe chimice ;

KARCHER-distribuitor autorizat

Programul de produse contine pe langa aparate de curatat cu inalta presiune, aspiratoare umed / uscate, aparate de curatat cu gheata carbonica, curatitoare cu aburi, masini de matura frecat – aspirat si spalatorii automate pentru vehicule precum si statii pentru tratarea apei potabile si a apei reziduale.

Home & Garden

Aparatele puternice de la Kärcher isi gasesc intrebuintare universala si in domeniul privat: in apartament, in casa sau gradina.

Professional

Produse pentru utilizarea profesionala – aparatele puternice de la Kärcher pentru intrebuintarea profesionala rezolva sarcinile de curatare economic si ecologic – cu rezultate optimale.

Produse : curatitoare cu presiune ,aspiratoare profesionale ,suflante,echipamente pentru curatirea covoarelor,aspiratoare cu spalare,curatitor cu abur,masini de frecat-aspirat,detergenti,accesorii.

TECHNOTHERM – convectoare electrice cu acumulare de caldura-solutia ieftina de incalzire ;-Importator si distribuitor in Romania (descarcati catalogul .PDF)

IDM DINAMIC se adreseaza sectorului industrial, acesta fiind si principala piata de clienti si firmelor prestatoare de servicii in domeniul instalatiilor – societati cu capital strain, mixt sau autohton. O cota importanta este detinuta si de clientela difuza, scoli, spitale, primarii, unitati miliare, sali de sport.

IDM DINAMIC a obtinut locul 1 in topul firmelor din judetul Buzau  in 2002, 2003 si 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 la intreprinderi mici, ramura comert.

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune