Localitate: Rupea

Judet: Brasov

Ţara: Romania

Cod postal: 505500

Telefon: 0744-778977

Url: http://www.hotel-dumbrava.ro


        Complexul turistic Dumbrava este situat in inima Transilvaniei intr-un decor pitoresc de vai si dealuri, de-a lungul drumului European Brasov-Sighisoara, la 3 km de orasul Rupea. Din hotelul nostru aveti parte de o priveliste cu adevarat pitoreasca, pictata cu romantism. Hotelul pe o parte va ofera o priveliste despre dealuri si vai strabatute dese ori de turme de oi si de vaci. Pe celalta parte va este oferit o priveliste cu lacul hotelului unde puteti sa va petreceti timpul relaxand cu pescuit si daca doriti puteti vizita cetatea Rupea, o cetate rara cu o locatie si forma specifica, la care lucrarile de renovare sau terminat in anul 2013 si este demna de vizitat.

       Complexul este situat langa drumul European (E60), intre Sighisoara si Brasov, doua orase care se pot vizita de la hotelul nostru, fiind la o distanta de aproximativ o ora la Sighisoara, si o ora si jumatate de la Brasov, parcurs cu masina. Hotelul se afla la o distanta de 3 kilometrii, de orasul Rupea, unde puteti vizita cetatea, Muzeul Etnografic ''Gheorghe Cernea'', biserica fortificata din Rupea etc.

       Va invitam sa va petreceti timpul liber la noi si sa va bucurati de facilitatile oferite de hotel si de locurile apropiate. Hotelul dispune de 90 de spatii de cazare, 43 de camere: matrimoniale, duble-twin, triple si doua apartamente. Hotelul a fost modernizat si dotat cu mobilier de lemn masiv in camere, televizoare LCD, mini- frigidere, Wi-fi. In hotel este si lift. Va asteptam si la restaurantul a la carte al hotelului, de 150 de personae, clasificat la categoria I, unde puteti sa gustati atat preparate  internationale, cat si  produse traditionale romanesti din ferma proprie

       Dispunem si de o sala de conferinte pentru 60 de persoane, pavilon de evenimente cu o capacitate de primire pana la 700 de persoane. Va sta la dispozitie si lacul de pescuit al hotelului. Va asteptam cu drag, sa ne vizitati!

 

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune