SC ELECTRO Terminal CDS este o societate comerciala constituita dintr-un grup de firme care si-au început activitatea în 2007, oferind servicii de implementare si mentenanta a sistemelor de generare a energiei electrice (fotovoltaice) din surse regenerabile, pe teritoriul Germaniei. Cu sute de MW instalatii, Compania s-a extins în scurt timp în toata Europa (Germania, Austria, Elvetia, Italia, Olanda), astfel ajungând un pion important în aceasta industrie.

     Pentru ca ne-am dori ca si Romania sa se alinieze la standardele Uniunii Europene , sa poata utiliza aceste surse de energie si pentru ca am studiat piata interna, din 2012 oferim aceste sisteme fotovoltaice pe intreg teritoriul tarii. Experienta dobândita de-a lungul timpului în studiul si implementarea proiectelor de energie solara în toata Europa, atentia în alegerea produselor si iscusinta manoperei de înalta calitate ne plaseaza constant în topul companiilor din acest domeniu.

     Compania noastra va ofera o gama larga de echipamente si produse pentru sisteme de generare a energiei electrice din surse regenerabile.  Pentru a veni în sprijinul potentialilor clienti, gama de produse comercializate dispune de la componente individuale pâna la sisteme complete, predate“la cheie”.

      În virtutea experienței noastre tehnice, de la a proiecta și până la faza finală a unui proiect, firma noastră propune potentialilor investitori posibilitatea de a lua parte la crearea unui mediu eco-prietenos, dar și la posibilitatea unei afaceri pe termen lung prin crearea unor proiecte de mare anvergură.

Servicii :

CONSILIERE

Obiectivul nostru este sa oferim solutii optime, de calitate, care sa respecte cerintele beneficiarilor.
 

AUTORIZATII ELECTRICA ATR

Pentru lucrarile realizate de noi, documentatia este intocmita de catre specialistii nostri.
 

EXECUTIE / MONTAJ

Alaturi de tehnicienii de la Dos Montaje Service,va oferim servicii de montare la standarde europene.
 

PROIECTARE

Oferim solutii complete pentru orice sistem rezidential sau parc fotovoltaic de cea mai inalta calitate.
 

FINANTARE

Compania noastra este intr-o stransa colaborare cu mai multe banci, pentru a va facilita achizitionarea oricarui produs.
 

REVIZII / MENTENANTA

Suntem pregatiti atat din punct de vedere al experientei cat si a logisticii sa intervenim la remedierea oricarei defectiuni

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune