Bine ati venit la cabinetul nostru!

Va invitam sa ne descoperiti, va invitam sa ne cunoasteti. Unicitatea fiecarui pacient duce la abordarea cu multa precautie a fiecarui caz in parte.
Suntem aici pentru mai putina durere, pentru mai putin disconfort, pentru mai multe economii. Suntem aici pentru a sterge imaginea cabinetelor stomatologice intunecate, reci si modest utilate.
Punem mare pret pe prevenirea afectiunilor si pe stimularea pacientului de a nu astepta agravarea problemelor sale ...

Cabinetul stomatologic dr. Dunca Ionut si Dunca Florina pune la dispoziţia dumneavoastra tratamente, tehnici şi materiale de ultimă oră, toate eficiente şi controlate de cei mai buni specialişti în domeniu. În efortul de a vă ajuta să obţineţi şi să păstraţi o dantură cât mai sănătoasă, medicii nu pierd niciodată din vedere aspectul estetic. În plus, la cabinetul stomatologic al dr. Dunca Ionut, pacienţii sunt trataţi aşa cum işi doresc – cu respect, atenţie, inţelegere şi răbdare.

Despre noi

Cabinetul stomatologic dr. Dunca Ionut si dr. Dunca Florina, este un cabinet stomatologic privat din Baia Mare. In cadrul activitatii noastre intra toata gama de servicii stomatologice profesionale. Cabinetul medical este dotat cu aparatura medicala moderna pentru efectuarea unei game largi de tratamente. Cadrele medicale sunt la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie de serviciile noastre si va raspundem la orice intrebare.
Educatia medicala continua si pasiunea pentru noutatile tehnologice sunt sustinute de un management care stimuleaza si apreciaza performanta. Nu vrem sa va tratam cu orice pret sau oricum, vrem sa va oferim tot ce este mai bun pentru sanatatea dumneavoastra si cele mai bune planuri de tratament, la pretul corect fara excese nejustificate.

Va oferim solutii complete de stomatologie generală, implant şi cosmetica dentara, precum si proceduri de estetica faciala. Oferind consultaţii detaliate si complete, utilizand cea mai recenta tehnologie stomatologica.

Scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii stomatologice de cea mai inalta calitate si stabilirea unei relatii de intelegere reciprocă, respect şi încredere.

Speram ca vizitele dvs in cabinetul nostru stomatologic sunt cat mai placute, conveniente, satisfacatoare, si suntem pregatiti intodeuna sa avem grija de sanatatea dvs dentara, prin serviciile oferite de cei mai buni dentisti, cea mai noua tehnologie stomatologica la cel mai bun raport, calitate /

Servicii:

 • Consultatie primara - se stabileste un diagnostic si un plan de tratament personalizat.

 • Profilaxie dentara - periaj dentar profesional, fluorizare, aplicare bijuterii dentare.

 • Estetica dentara - dintii au reprezentat si vor reprezenta intotdeauna un element estetic in aprecierea frumusetii unei persoane.

 • Tratamentul cariilor - Cariile dentare reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni ale cavitatii bucale

 • Implantologie - Implantul dentar reprezinta cea mai la noua metoda de a inlocui un dinte pierdut

 • Info

  tel: 0742-401.348
  e-mail: dunca81@yahoo.com
  ORAR: Luni-Vineri intre orele 09.00 - 20.00 Facebook: http://facebook.com/dunca.florina

 

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune