Smart Fix este o companie care are principalul obiectiv de activitate repararea deteriorarilor cauzate de caderea grindinei sau de lovituri survenite din trafic, pastrind astfel vopseaua originala a automobilului.

     Avand experienta de peste 5 ani de zile in domeniu, fiind specializati in Germania la una dintre cele mai importante companii de PDR din lume, companie care colaboreaza cu cei mai mari producatori din lume ( Porsche, BMW, Mercedes Benz )

      De la infiintare, scopul vizat a fost de a ne impune pe piata prin calitatea serviciilor, oferind clientilor nostril servicii si solutii complete in repararea defectelor caroseriei.

       In momentul de fata colaboram cu firme de asigurari, case auto si serviceuri auto din mai multe tari ale spatiului European ( Germania, Ungaria si Austria ).

       Smart Fix a investit atat in achizitionarea de scule si echipamente speciale pentru acest tip de reparatie, echipamente care ne permit orice tip de interventie pe orice tip de vehicul.

Cu ce ne ocupam mai exact ?

PDR ( paintless dent repair ) este un sistem de reparatii care permite corectarea imperfectiunilor caroseriei fara revopsirea elementelor, intr-un timp redus si la un cost avantajos.

         Tehnologia tinichigeriei fara revopsire sau PDR ( paintless dent repair ) este relativ noua in tara noastra, majoritatea publicului larg nici nu sunt constienti ca aceasta tehnica exista si ca este disponibila la preturi accesibile pentru orice tip de autovehicul.
Aceasta tehnica este o alternativa superioara la reparatiile clasice care implica chit si revopsire.
Aceasta tehnologie ( tehnica ) este folosita cu succes de foarte mult timp in tarile vestice.
Tehnica fiind agreata de producatori auto, ei direct, apeland la tehnica de reparatie fara revopsire in cazul unor defectiuni pe linia de productie sau evenimente meteo care afecteaza parcurile lor auto.

Pentru mai multe detalii sau propuneri de colaborare va rog sa ma contactati la numarul de telefon afisat sau pe e-mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

 

                                                                                                        Cu stima

                                                                                                    Sc Carestetic Srl

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune