Oferim SERVICII IMOBILIARE COMPLETE

1. întocmim cu specialiștii noștrii atestați:

       - Certificat de performanță energetică
       - Rapoart de audit energetic pentru cladiri
       - Calculul Coeficientul global de izolare termică a clădirii (G)
       - Raport de evaluare proprietăți

2. Consultanță pentru Vânzare sau închiriere imobile

3. Servicii de mediere, cu mediatori autorizați. Medierea este o metodă prin care se încearcă, și adesea reușește, să se stingă conflictele apărute între diverse părți, prin medierea și întelegerea amiabilă a acestora.
 
Începând de la 1 ianuarie 2011, proprietarii sunt obligaţi să deţină certificate de performanță energetică pentru clădiri şi să le pună la dispoziţia organelor de control ale statului,  şi potenţialilor cumpărători sau chiriaşi.
Proprietarii sau administratorii clădirilor de interes şi utilitate publică, vor acţiona pentru elaborarea şi afişarea certificatului de performanta energetica al cladirii.

Certificatul de performantă energetica se elaborează pentru următoarele clădiri noi sau existente, care se construiesc, se recepționează, se intabulează, sunt vândute sau închiriate: locuinţe unifamiliale; blocuri de locuinţe; birouri; clădiri de învăţământ (creşe, grădiniţe, şcoli, licee, universităţi, cămine, internate); spitale, policlinici; hoteluri şi restaurante; săli de sport; clădiri pentru servicii de comerţ (magazine, spaţii comerciale, sedii de firme, bănci); alte tipuri de clădiri consumatoare de energie (clădiri industriale cu regim normal de exploatare).

Lucrand cu noi veti beneficia de:

- Garantia ca lucrati cu profesioniști în domeniu: este dată de numărul de certificate de performanță energetică elaborate până în prezent;
- Rapiditate în execuție: elaborarea certificatelor de performanță energetică o facem în 24 -72 de ore de la primirea solicitarii. Urgențele le executăm cu prioritate.
- Nu veți plăti prețurile cerute de intermediarii care revând certificatele de performanță energetică emise de auditori energetici.
- Disponibilitate: Luni - Duminica: 8:00 - 21:00
- Pret competitiv. Dacă găsiți o oferta mai ieftină, vă oferim un discount suplimentar!!!

Ne puteți contacta apelând numarele de telefon 0722 286 440 și 0723 123 359 sau transmiteți SMS cu textul "CERTIFICAT" și va sunăm noi.

Ne puteți găsi cu toate serviciile noastre și pe paginile de prezentare de mai jos :

http://www.cabinet-particular.ro/audit-energetic/pantelimon
http://www.cabinet-particular.ro/mediator/pantelimon
http://www.cabinet-particular.ro/audit-energetic/bucuresti-sector-6
http://www.cabinet-particular.ro/audit-energetic/bucuresti-sector-3
http://www.cabinet-particular.ro/mediator/bucuresti-sector-2
http://www.cabinet-particular.ro/mediator/bucuresti-sector-3

 

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune