ANTIFOC GRUP SRL

Gherla

Adresa: Pct. de lucru: Str. Gelu, nr. 53 (Cod postal:405300), Gherla, Jud. Cluj, Romania

  • 0727-336984
  • 0264-242214
  • Persoana de contact: Rad Silviu

Despre ANTIFOC GRUP SRL

SC. ANTIFOC GRUP SRL

ADRESA: GHERLA, str. STEJARULUI , nr. 16, jud. CLUJ Tel/Fax: 0264-242 214 ;

Mobil: 0727-358364 ; 0727-336984

Email: antifocgrup@gmail.com

Reg. Com.: J12/5356/2007 CUI: RO22913933

 

 

OFERTA TEHNICA DE SERVICII

SC ANTIFOC GRUP SRL va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii in domeniul prevenirii si apararii impotriva incendiilor, incepand cu consultanta privind alegerea stingatoarelor de incendiu si a altor echipamente de stins incendii, servicii de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor, executie de lucrari de ignifugare a materialelor combustibile.

SC ANTIFOC GRUP SRL detine toate atestatele necesare desfasurarii acestor activitati, specialistii firmei dispun de competentele necesare in domeniu, fapt ce poate fi demonstrat cu certificatele eliberate de autoritatile care reglementeaza aceste activitati: Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta - Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila si Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR.

SC ANTIFOC GRUP SRL comercializeaza: stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, stingatoare cu spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I. (furtune, racorduri, tevi de refulare etc.) precum si instalatii de stins incedii. Firma noastra asigura service (reparare, verificare si incarcare) pentru toate tipurile de stingatoare si executa lucrari de ignifugare.

Produsele noastre se adreseaza atat sectorului public cat si celui industrial. Identificarea si satisfacerea necesitatilor si asteptarilor clientilor, imbunatatirea permanenta a performantelor tehnice ale produselor reprezinta principala preocupare a firmei noastre. In domeniul protectiei si stingerii incendiilor, SC ANTIFOC GRUP SRL si-a castigat reputatia prin performanta si calitate.

Produse / Preturi / Servicii

Stingator tip P6

Data adaugarii: 2017-02-16

Descriere: presiunea de lucru: 14 bar - presiunea de incercare: 25 bar - tip agent de stingere: pulbere - masa incarcaturii : 6 kg pulbere - valabilitatea incarcaturii : 1ani - dispozitiv de refulare: furtun evacuare

Pret: 79 LEI

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.