~~?
AMASS este singura companie romaneasca ce importa produse fabricate in Danemarca. Calitatea produselor este la nivel de top european.
AMASS este singura companie romaneasca ce detine echipamentele specializate pentru detectie defect sisteme de incalzire electrica in pardoseala si poate remedia eficient si promt orice defectiune a acestor tipuri de sisteme.
AMASS detine cea mai variata gama de produse de incalzire economica din piata completate de confort si sanatate fiind importator unic pe solutii de incalzire de ultima generatie.
AMASS detine primele lucrari din tara pentru biserici si zootehnie. Inginerii din echipa AMASS si-au adus contributia la proiectarea si instalarea acestor sisteme de acum 15 ani.


AMASS detine solutiile de automatizare cele mai complexe din piata, solutii unice care ajuta la rezolvarea problemelor de bransament scazut.
AMASS asigura garantie 20 de ani si efectueaza promt lucrari in toata tara la cea mai buna calitate de montaj.
AMASS detine certificate de calitate in management ISO 9001 si ISO 14001
~~AMASS, brand cu traditie in piata de sisteme de incalzire si degivrare este o companie specializata in sisteme economice de incalzire.

 AMASS furnizeaza cele mai economice sisteme de incalzire aplicand urmataorele principii: cost investitie redus, cost consum cat mai mic, sisteme cu confort termic maxim, sisteme sanatoase (tara generate de prat, curenti de aer si tara pericole de explozii, inundatii si asfixiere), durata de viata mare si cat mai putine cheltuieli de mentenanta. Toate solutiile de incalzire AMASS sunt mai ieftine la consum decat solutia traditionala de incalzire pe gaz (centrala termica cu raiatoare).

 Datorita seriozitatii si profesionalismului, AMASS se poate lauda dupa o experienta de 15 ani ca asigura servicii de consultanta si montaj ireprosabile.

 

 

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune