ALLCHIM CO SA

Sector 6

Adresa: Zori de Zi, nr. 46, Sector 5, Pct. de lucru: Rușețu, nr. 12, Sector 6 (Cod postal:052033), Sector 6, Jud. Bucuresti, Romania

Despre ALLCHIM CO SA

DESPRE NOI

Firma noastră vine în sprijinul clienţilor sai cu servicii profesionale DDD (Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție), efectuate într-o manieră cât mai eficientă dar și avantajoasă, pentru garantarea satisfacţiei acestora. Executăm servicii DDD într-o varietate de spații, de la unităţi alimentare și medical-sanitare la instituţii publice, clădiri de birouri, locuinţe, depozite și magazii, spații deschise sau chiar în subteran. Companía noastră va oferă o largă gama de servicii, incluzând tratamente fitosanitare, curăţenie profesională în birouri și locuinţe, servicii de ignifugare și curăţarea apăratelor de aer condiţionat.

Oferim servicii profesionale care se ridica la cele mai înalte aşteptări, corespunzând normelor ISO și standardelor europene, având o experienţa de peste 15 ani în domeniu din care rezulta o calitate și eficienta ridicată a serviciilor oferite.

Procedeele de lucru și substanţele folosite sunt avizate la nivel European și aliniate standardelor internaţionale iar lucrările sunt executate de operatori avizaţi DDD, cu o vastă experienţă în domeniu, fiind autorizaţi de Inspectoratul de Politie Sanitara și Medicina Preventiva. Dispunem de mijloace tehnice de ultima generaţie și substanţe care permit desfăşurarea activităţii fără ă vă crea neplăceri sau disconfort.

Echipa noastră este dotată cu o flota auto de peste 20 de autoutilitare și autoturisme echipate specific și pregătite să intervină în cel mai scurt timp de la sesizarea clientului.

Suntem constant preocupaţi ca personalul nostru sa respecte cu stricteţe normele de protecţie a muncii și metodologia de lucru, pentru a fi siguri ca serviciile noastre sunt în aceeaşi măsura sigure și eficiente.

ALLCHIM CO S.A. este operator înregistrat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice unde entitățile interesate pot vizualiza catalogul de descriere a serviciilor împreună cu tarifele aferente pentru instituţiile publice.

Comanda GRATUIT editia tiparita Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.