ADAX-COM SRL

Cluj-Napoca

Adresa: Aurel Vlaicu, nr. 150 (Cod postal:400581), Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

Despre ADAX-COM SRL

 

  "Afacerea familiei noastre a început incă din 1990, fiind printre primele firme private din Cluj Napoca. Se numea ACTIV şi se ocupa cu servicii de alimentație publică (snack-bar) şi comerț cu diferite produse, printre care şi anvelope. În anul 1994 s-a simțit nevoia specializării în vânzarea de anvelope, şi astfel ia naștere firma ADAX COM srl intr-o zi friguroasă a lunii Decembrie. Acesta s-a dovedit a fi un frumos cadou de sărbători, deoarece a avut un real succes incă de la lansare.

        Înțelegând necesitatea asigurării unor servicii profesionale de montaj ,echilibrat şi reparații anvelope, în anul 1995 am fost printre primii promotori ai ideii : ,,centru de anvelope” , care oferea atât o gamă variată de anvelope la vânzare cât şi toate serviciile conexe.

       Spre deosebire de competitorii noştri din acea perioada, firma noastră oferea o gamă foarte largă de anvelope, practic majoritatea mărcilor de anvelope prezente pe piața românească , fapt care a rămas trăsătura de bază a ofertei noastre chiar şi astăzi. Dispunem în permanenţă de un stoc suficient de anvelope pentru a asigura necesarul pieței locale şi nu numai.

        Personalul nostru, a fost selectat şi pregătit în permanenţă pentru a asigura clienților  servicii profesionale şi de calitate, fapt recunoscut în anul 2007 prin acordarea certificatului TUV pentru servicii , în sistemul de management al calităţii ISO 9001:2000.

       “Familia” ADAX a crescut în fiecare an, pornind de la 5 angajați în 1994, ajungând astăzi la 22 de angajați, majoritatea dintre aceștia fiind cu noi de la începutul activității noastre. Ne străduim ca personalul nostru să beneficieze de numeroase cursuri de perfecționare pentru a asigura clienților servicii de calitate de fiecare dată. Această dezvoltare se reflectă şi în creșterea numărului de posturi de lucru, de la un post în 1995, la unsprezece posturi de lucru în anul 2011.

        Seriozitatea şi calitatea serviciilor oferite de firma noastră a fost evidențiată în anul 2008 prin semnarea parteneriatului cu rețeaua europeană de vânzări anvelope şi service roți POINT S, rețea cu peste 3500 de puncte de comercializare a anvelopelor răspândite în majoritatea ţărilor din Europa. Această rețea are în acest moment în Romania peste 25 de membri, care oferă un standard unitar de calitate în vânzare şi service roti.

        În vederea creșterii nivelului de calitate a serviciilor oferite, ADAX COM a încheiat un parteneriat cu MICHELIN ,unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, recunoscut pentru calitatea produselor sale. Acest parteneriat constă printre altele, intr-o certificare a calităţii serviciilor oferite, a îndeplinirii unui standard ridicat în profesionalism , eficienţă şi competivitate. Ne face plăcere sa anunţam de asemenea, ca şi în anul 2011 , firma noastră s-a situat pe un loc fruntaş printre firmele certificate din ţară.

        În decursul anilor , poziția fruntaşă în piaţa de anvelope din oraş a fost recunoscută de către Camera de Comerţ şi Industrie Cluj prin diplome şi medalii . (ex. 2004,2005,2006 etc.)".

Domeniu de activitate

Cuvinte Cheie

Comanda GRATUIT editia tiparita Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.