Localitate: Cluj-Napoca

Judet: Cluj

Ţara: Romania

Cod postal: 400398

Telefon: 02644-33561, 0723-280353

Fax: 0264-433561

Persoana de contact: Petruș Marilena


              SC AB CALIPAC SRL, companie româno-franceză înființată în anul 2001, este specializată în producția de ambalaje din carton duplex, hârtie sau plastic transparent: cutii, display-uri, dosare, mape, pungi de cadou, venind în sprijinul promovării produselor dumneavoastră. Având o experiență și o piață deja consacrată în afara țării, AB Calipac a lansat proiectul extinderii pe piața româneasca, adresându-se tuturor claselor de posibili clienți.
          Având o experiență de 15 ani și un sistem de management al calității bine implementat, AB CALIPAC garantează calitatea produsului.
Posibilitățile tehnice ale firmei noastre sunt :

  •  tipărire offset
  •  plastifiere
  •  imprimare la cald (folio)
  •  embossare
  •  ștanțate
  •  pliere-lipire.

     Având un personal calificat pe mașini și în producția manuală, comenzile clienților noștri respectă termenii de punctualitate, calitate și corectitudine.
    Principalii noștri clienți de pe piața româneasca sunt în domeniul farmaceutic, cosmetic, producția de lenjerie etc, dar cea mai mare parte a clienților sunt în afara țării, în Franța, Luxembourg, Belgia, Olanda, Anglia, Portugalia, Australia etc., printre ei numarându-se producători de cosmetice și produse bio și numeroase cofetării și patiserii frantuzești, elvețiene, olandeze.
     Pe lângă produsele standard pe care le găsiți pe site-ul nostru www.abcalipac.ro sau pe  www.facebook.com/AbCalipac, putem realiza produse personalizate, care să raspundă cât mai în detaliu oricăror cerințe.

 

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune