ALLEGRIA RESORT SRL

Alba Iulia

Adresa: Lancram, Dn1, km 373+100, nr. 9 , Alba Iulia, Jud. Alba, Romania

Despre ALLEGRIA RESORT SRL

        Allegria Hotel sugerează ideea unui spaţiu confortabil, căruia culorile vibrante şi designul neconvenţional, îi aduc un plus de valoare şi îl fac unic în Judeţul Alba. La capitolul design, camerele sunt decorate „cald” și primitor, creând o ambinaţă plăcută pe care şi-ar dori-o orice client.

Aflat la doar 10 minute de centrul istoric al oraşului Alba Iulia și la doar 25 de minute de Valea Frumoasei (Sebeș), fie că sunteţi turist sau cu probleme de afaceri în Alba Iulia sau Sebeş, Allegria Hotel este opțiunea ideală de cazare.

Hotelul din apropierea acestor 2 oraşe, este cunoscut pentru liniștea și confortul pe care îl oferă atât celor care preferă turismul business cât și celor care se află în trecere. Avem plăcerea de a vă  pune la dispoziție 30 camere confortabile, 1 restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, o sală de conferințe modernă cu 50 de locuri, o terasă parţial deschisă cât şi o cramă decorată rustic.

Pentru cei care îmbină istoria cu afacerile, plăcerea de a călători cu nevoia unui spațiu dominat de confort Allegria Hotel este alegerea ideală.  Spațiul beneficiază de un design avangardist, învelit în culori calde și hrănit cu o ambianță deosebită precum o amintire pe care o veți prețui.

Restaurantul hotelului pune în valoare ideea generoasă că arta culinară nu este un lux ci un serviciu de care oaspeții pot beneficia într-o atmosferă discretă.

Galerie foto

Comanda GRATUIT editia tiparita Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.