Localitate: Drobeta-Turnu Severin

Judet: Mehedinti

Ţara: Romania

Cod postal: 220086

Telefon: 0252-318158, 0744-511783

Fax: 0252-318158

Url: http://stefania-fnc.ro


Producem o gamă largă de nutreţuri combinate pentru pui de carne, găini ouătoare, raţe, gâşte, curcani, prepeliţe şi porci. Nutreţurile sunt fie măcinate fie granulate. De asemenea mai oferim şi stimulente pentru ouat şi calciu vitaminizat.

SC STEFANIA SRL – de 10 X mai bine pentru tine! Pentru o nutriție de nota 10, îți dăm 10 motive să îți hrănești animalele cu nutrețuri combinate:

  1. Asiguri animalelor toate substanțele nutritive de care au nevoie pentru a se dezvolta frumos și armonios. Poți avea o ferma de top modele, cu dieta adecvata.
  2. Poti sa folosesti combinatii diverse, in functie de nevoile animalelor. Nimeni nu agreeaza același meniu zilnic, oricăt ar fi el de bun.
  3. Sanătate, că-i mai bună decât toate. Alimentația corectă previne apariția unor boli care aduc suferința animalelor si pierderi crescatorilor.
  4. Îți faci viața mai ușoara. Hrănirea animalelor devine simplă și eficientă, cu minim de efort pentru crescător.
  5. Produci mult și bine. Animalele cresc mai repede și sunt mai productive, ceea ce inseamnă beneficii mai mari pentru tine.
  6. Carnea și produsele pe care le obții sunt sănătoase și delicioase, ceea ce îți asigură clienți fideli pe termen lung.
  7. Avem formule personalizate pentru fiecare perioadă din viața animalului, în funcție de starea lui de sănătate, anotimp, cerințe nutritive. Mai simplu decăt la farmacie, primești rețeta de care ai nevoie.
  8. Materiile prime sunt controlate și certificate din punct de vedere al calității. Luăm ce e mai bun, păstram în condiții optime și prelucrăm ca la carte.
  9. Luăm produsele direct de la sursă, din țara și le aducem către tine pe calea cea mai scurtă. Asta inseamnă și cel mai bun raport calitate / preț.
  10. Piața produselor și preparatelor din carne din Romania se dezvoltă, asa că ai de ce să investești in viitorul afacerii tale.

 

Tip Nume Data adaugarii Statut Actiune