Despre VG ARHITECTURE R & D SRL- UBERHAUSE

Proiectare si reproiectare

La Uberhause concepem  proiecte de case, vile, blocuri si de constructii cu destinatie comerciala ori industriala si reproiectam edificii existente, intr-o abordare integrata, pe domeniile arhitectura, structuri de rezistenta, instalatii. Arhitectii si inginerii firmei noastre lucreaza impreuna cu clientul pentru a identifica solutia optima de natura a-i oferi deplina satisfactie, tinand cont atat de dezideratele sale, cat si de datele contextului fizic, cultural si economic al investitiei, de elementele de buget si de cerintele de etica profesionala. 

Autorizare si avizare

Va stam la dispozitie in vederea elaborarii documentatiilor de autorizare a constructiilor, reprezentarii pentru obtinerea de la primarii si de la institutiile abilitate a avizelor si acordurilor necesare autorizarii si pentru realizarea de expertize tehnice de constructii.

Constructii

Efectuam lucrari de constructii case pe structura zidarie, structura metalica ori structura lemn, in baza proiectelor tip Uberhause, a  proiectelor personalizate ori a celor furnizate de clienti. De la preluarea amplasamentului, analizarea cererilor de plata emise de constructor, efectuarea de vizite pe santier pentru asigurarea bunei executii a lucrarilor, participarea la fazele determinante si pana la receptia lucrarilor, intocmirea cartii constructiei si calculul final al valorii de investitie, arhitectii Uberhause si colaboratorii lor se implica activ pentru ca beneficiarul sa se poata bucura pe deplin de investitia sa.

Urbanism

Arhitectii Uberhause intocmesc si sustin, la nivelul comisiilor specializate ale primariilor, documentatii privind reglementarile urbanistice, de tip PUD (plan urbanistic de detaliu) si PUZ (plan urbanistic zonal).

Design si amenajari

Oferim concepte arhitecturale si servicii de design interior si amenajari exterioare pentru case, vile, apartamente, sedii de firme, restaurante, cafenele, spatii cu destinatii sociale, comerciale sau recreationale, realizam proiecte de restaurare si modernizare de fatade.

Consultanta

Uberhause ofera consultanta pe o gama larga de oferte, de la alegerea terenului potrivit, configurarea proceselor de proiectare si pana la sprijinirea beneficiarilor in alegerea celei mai bune oferte de executie a constructiei prin prisma raportului calitate/timp/pret. In fazele determinante ale executiei lucrarii arhitectii Uberhause verifica si valideaza, pe baza de rapoarte, conformitatea cu proiectul si participa la receptia efectuata la finalizarea lucrarilor.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...