SICULICIDIUM SRL - PENSIUNEA AMADE PANZIO
Siculeni
Despre SICULICIDIUM SRL - PENSIUNEA AMADE PANZIO

Cazare

Pensiunea Amadé beneficiază de un design unic care îmbină stilul tradițional secuiesc cu cel modern în așa fel încât oaspeții să experimenteze din tradiția locală, ospitalitatea secuiască. Cazarea dispune de 15 camere. Sunt trei categorii de camere care se listează în felul următorul: 8 camere standard cu vedere la munte – 3 camere cu pat matrimonial, 5 camere cu paturi de o persoana, 4 apartamente, alcătuite din două încăperi: un dormitor și un living amenajat cu o canapea, 3 camere comfort, dotate cu pat matrimonial sau cu două paturi de o persoană și un pat-fotoliu, în care încape un copil până la 8 ani. Fiecare cameră dispune de o baie proprie cu cabină de duș sau cadă. 

Restaurant, bar

Restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri oferă un meniu a la carte cu specific tradițional localului, precum și posibilitatea organizării unor evenimente private. Este locul potrivit pentru a vă relaxa, degustând din preparate tradiționale secuiești și băuturi atent selecționate, într-un mediu liniștit și comod.

Cafeneaua vă oferă cafea savuroasă cu boabe de cafea de calitate, proaspăt măcinate și pe placul fiecăruia, cât de tare poftește, ca ziua respectivă să înceapă cât mai bine și să fie cât mai productivă. În același loc pentru o seară de liniște și relaxare vă stă la dispoziție o gamă de vinuri atent alesă, de calitate ca șederea Dvs. să fie cât se poate de plăcută.

Avem o veste foarte bună și pentru iubitorii fotbalului: cu o gamă variată de beri locale și internaționale le stau la dispoziție oaspeților ca vizionarea meciului să fie ca acasă.

Sală de conferință

Cu o capacitate de 20 de persoane, sala este ideală pentru meetinguri, conferințe și teambuildinguri.

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...