Despre SIAN IMAGE MEDIA SRL

Webdesign. Tipografie.

Sian Image Media este o companie al carei domeniu de activitate se referă la tot ceea ce înseamnă web, tipar digital și offset, agenție de publicitate.

Sian Image reprezintă o echipă de oameni cu experiență în web design, tipar digital și offset, tipar indoor și outdoor. Pe scurt - absolut orice legat de imaginea ta. Serviciile pe care le punem la dispoziție garantează faptul că afacerea, produsele, serviciile sau site-ul tău nu vor fi trecute cu vederea de către clienți.

A-ți extinde afacerea înseamnă să alegi o echipă care să transforme ceea ce doresti în realitate. Iar pasul acesta, deși nu pare, este deseori cel mai dificil. Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta să iasa în față din multitudinea de servicii web, tipar etc. care există. Însă aici intervine echipa noastra. Noi avem capacitatea de a-ti transforma ideea în realitate, și nu vei fi primul. Proiectele realizate de noi vorbesc de la sine.

Tipografie Constanța, Producție Publicitară

De ce Web Design?

Întrebarea pe care mulți și-o pun înainte de a își extinde afacerea online, este dacă într-adevar merită. Nu o să îți răspundem direct la această întrebare, ci vom lăsa exemplele următoare să te convingă:
– un site poate reprezenta o simplă carte de vizită, un site de prezentare avansat sau chiar un magazin online.
– în cele mai multe cazuri site-ul simplifică comunicarea dintre tine și client
– elimină necesitatea unor resurse suplimentare de bani, energie.

De ce Print Digital?

Pentru că cea mai cunoscută metodă de a te face cunoscut este să oferi o carte de vizită, un flyer, un album de prezentare, o broșură. Pentru că imaginea ta contează cel mai mult. Pentru că ai toate produsele repede și la o calitate superioară. Acest serviciu este recomandat pentru tiraj mici și medii.

De ce Print Offset?

Tiparul Offset este alternativa tiparului digital pentru tiraj medii, mari și foarte mari. Este ideal pentru flyere, afișe, broșuri de prezentare, carti de vizită in tiraje foarte mari, diferite materiale publicitare.

De ce Print Outdoor – large format?

Vrei sa fii văzut? Este foarte simplu. Fă-ți un banner IMENS si amplasează-l într-un loc vizibil. Este ieftin, eficient, se realizează repede.

De ce Print Indoor – large format?

Ai nevoie de fotografii sau tipar de înaltă calitate, dar la dimensiuni non-standard? Cu printer-ul indoor pe care-l folosim îți putem realiza tipar de cea mai înaltă calitate pe diverse tipuri de materiale. Acest gen de tipar este ideal pentru Roll-up bannere, afișe foarte mari, acoperire de pereți și alte materiale publicitare.

De ce Sian Image Media?

A îți extinde afacerea înseamnă să alegi o echipă care să transforme ceea ce dorești, în realitate. Iar pasul acesta, deși nu pare, este deseori cel mai dificil. Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta să iasă în față din multitudinea de servicii web, tipar care există.
Însă aici intervine echipa noastra. Noi avem capacitatea de a îți transforma ideea în realitate, și nu vei fi primul. Proiectele realizate de noi vorbesc de la sine.

Parteneri si colaboratori

Incepând de la întemeierea companiei am avut ocazia să intrăm în contact cu multe companii și mulți oameni. Astfel, am ajuns să avem relații de afaceri cu un număr relativ mare de companii. 

Produse
Oferte
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...