Despre SCORPION DOORS SRL

Noi suntem o firma de comert, montaj si reparatii usi, care isi desfasoara activitatea in Cluj si zonele din imprejurimi. Lucram in conditii optime, avem o experienta indelungata in domeniul montajului de usi si al lacatuseriei, iar portofoliul nostru de clienti numara atat persoane fizice cat si juridice care continua sa ne recomande pe piata de profil.
De cand ne-am inceput activitatea, continuam sa ne autodepasim si sa oferim servicii diverse si la o calitate superioara. Ne ocupam in mod special vanzarea , cu montajul usilor metalice , usilor interioare si de termopan insa nu ezitati sa ne contactati si in situatiile in care aveti nevoie de o reparatie a usilor sau chiar de servicii de deblocare.
Suntem solicitati in numeroase zone din Cluj, iar experienta noastra si tehnologia pe care o avem la dispozitie ne permit sa ne deplasam in timp record la domiciliul clientilor si sa rezolvam orice problema in timp util.

Servicii

 
Montaj Usi

Daca unele companii se specializeaza doar in montarea de usi metalice, iata ca noi am decis sa oferim o gama de servicii mult mai completa. Detineti o usa metalica, din termopan, sau chiar o usa de exterior ce trebuie montata in conditii optime si cat mai rapid? Atunci apeleaza cu incredere la serviciile noastre de montaj usi pentru a primi ajutorul de care ai nevoie in finalizarea proiectului tau.   

Asiguram montaj pentru orice tip de usa. Daca timpul dumneavoastra liber este limitat si doriti sa intervenim la o anumita ora, puteti sa ne dati un telefon si sa stabilim de comun acord o ora convenabila iar echipa noastra se va deplasa la domiciliul dumneavoastra in intervalul stabilit!   

De ce este important sa apelam la profesionisti in astfel de situatii? Uneori anumite proiecte par mult prea complexe pentru noi, sau pur si simplu necesita o indemanare pe care nu o avem. Din fericire, prin intermediul firmei noastre, puteti sa va transpuneti dorintele in realitate si sa duceti amenajarile la bun sfarsit. In acest sens, oferim servicii profesioniste de montaj usi de diverse tipuri intr-un timp util.

Pentru a veni in sprijinul clientilor, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii precise, atat despre produsele cat si serviciile noastre si despre procedeul de montaj al usilor. Astfel, clientii nostri vor fi mereu informati si stiu ca vor face o alegere potrivita pentru caminul lor, in deplina siguranta, reusind sa evite greseli care duc la cheltuieli inutile sau solutii de compromis.


Reparatii Usi

Stim ca se intampla destul de des ca oamenii sa se confrunte cu diverse defectiuni menite sa creeze probleme la momente nepotrivite si care blocheaza accesul in locuinta. Astfel, ne-am orientat si catre oferirea de servicii in ceea ce priveste reparatii usi, pentru a veni in intampinarea problemelor de acest gen.

In cazul serviciilor noastre de reparatii usi, am incercat sa oferim atat varietate cat si calitate. Din acest motiv am achizitionat unelte si scule profesionale, am angajat lacatusi mecanici priceputi, iar acum prestam servicii de o calitate superioara.

Va confruntati cu o defectiune care va necesita interventia unui specialist in reparatii usi?
Incercati serviciile noastre. Garantam o calitate desavarsita si incercam sa ne adaptam tuturor cerintelor venite din partea clientilor nostri. Firma noastra s-a specializat in tot ceea ce priveste serviciile de reparatii si intretinere usi, revizuirea si inlocuirea sistemelor de inchidere si nu numai.
Cateva din serviciile oferite:

 Reglarea/ inlocuirea balamalelor pentru o inchidere corecta a usilor de interior/exterior 

Repararea sau inlocuirea broastelor usilor metalice / termopan Inlocuirea chederelor usilor metalice pentru o izolare mai bunaInlocuirea sau repararea clantelor sau manerelor 

Inlocuiri sau reparatii yale sau butuc

Deblocari Usi

Blocarea unei usi reprezinta, de cele mai multe ori, o situatie urgenta dar si foarte frustranta si inconvenabila. Pentru a trece mai rapid peste aceste momente rapid si eficient, va recomandam serviciile noastre specializate de deblocari usi. In astfel de situatii, recomandam interventia specialistilor, pentru a evita eventualele pagube ce pot aparea in procesul deblocarii usii. In cazul in care va fi necesara inlocuirea unei piese din ansamblu, firma noastra va poate asigura si acest serviciu, pentru a facilita intreg procesul.

Daca va gasiti in situatia in care s-a stricat incuietoarea unei usi sau broasca acesteia este blocata, apeleaza de urgenta la ajutorul specialistilor. In special in cazul usilor metalice, incuietorile au un mecanism complex care nu va putea fi deblocat de catre oricine.

De ce sa apelati la noi? Pentru ca avem o experienta indelungata in domeniul lacatuseriei si ne axam intotdeauna pe satisfacerea clientilor si oferirea de servicii impecabile. De asemenea, suntem una dintre putinele firme care ofera servicii complete in ceea ce priveste montarea, repararea, intretinerea si deblocarea usilor. Indiferent de problema aparuta, noi avem omul potrivit si solutia optima.

Prin interventia persoanelor nespecializate daunele survenite atat usii cat si sistemului de blocare se pot agrava. In astfel de momente, este cazul sa apelati la o echipa care va poate rezolva aceste probleme intr-un mod rapid, eficient, si cu pagube minime.

Produse
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...