Despre RORAS PREST SRL

LEDCO ® | Solutii de iluminat cu LED

Noi avem solutia, tu ia decizia!

 

Roras Prest activeaza pe piata solutiilor cu LED inca din anul 2009, oferind clientilor produse personalizate, inovative si de calitate, fiind printre primele firme din Romania care s-a specializat in manufacturarea ecranelor publicitare cu LED.

Prin brandul LEDCO, Roras Prest tinde sa devina un lider pe piata solutiilor de iluminat cu LED, dezvoltand activitatile de cercetare, proiectare si fabricare a unor produse care sa respecte particularitatile pietei din Romania. 

LEDCO se concentreaza pe productia furnizarea unor produse inovative si de cea mai buna calitate clientilor, oferindu-le acestora consultanta si solutii optime din punct de vedere economic si financiar. Produsele noastre sunt usor de instalat, reduc costurile cu energia si au o durata de viata superioara produselor clasice, beneficiind totodata de servicii profesioniste de pre si post vanzare. Ne ajutam clientii sa economisesca resurse financiare importante, si oricand suntem gata pentru a asculta dorintele acestora.

Brandul LEDCO pastreaza identitatea vie si plaseaza clientul in centrul atentiei, pentru ca rolul sau de a veni in sprijinul clientului este unul activ: il asculta, ii propune, il ghideaza, il binedispune, il intelege, il ajuta sa identifice solutia optima si il asigura ca a luat cea mai buna decizie.

De aici promisiunea brandului - LEDCO, comunicata prin sloganul “Noi avem solutia, tu ia decizia!”, creat pentru a promova si consolida aceasta abordare.

Pentru echipa noastra, performanta de a impune noi produse de succes in fiecare an este cel mai important obiectiv.

Suntem membri ai CNRI (Comitetul Roman de Iluminat) si parteneri in cadrul Programului UE BERD - FACILITATEA DE FINANTARE A ENERGIEI DURABILE PENTRU IMM DIN ROMANIA (RoSEFF) 

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...