Despre ROMCARBON SA

Ambalaje din polipropilena (rafie)

 

Întrucât există mari diferenţe între domeniile de aplicaţii - de la natura produselor ambalate, a sistemelor de însăcuire şi până la volumele de umplere pentru depozitare şi transport, putem recomanda clienţilor noştri dimensiunile şi ţesăturile care satisfac cel mai bine cerinţele acestora.

ROMCARBON S.A. se dedică furnizării constante de produse recunoscute prin calitate, având toate certificările necesare atestării compatibilităţii cu produsele alimentare şi pe cele cu privire la conţinutul de metale grele, precum şi certificarea de către LABORDATA - Germania cu privire la transportul substanţelor periculoase.

Toate acţiunile noastre sunt orientate spre satisfacerea clienţilor noştri într-o manieră eficientă şi cu grijă faţă de mediul înconjurător. În acest sens ROMCARBON S.A. a implementat un Sistem de Management Integrat Calitate - Mediu.

Sistemul de Management Integrat este certificat conform standardelor ISO 9001: 2015, respectiv ISO 14001: 2015 de către Organismul acreditat SRAC, partener IQNet.

Produse
Oferte
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...