PRINT & COVER DESIGN SRL
Sector 1
Despre PRINT & COVER DESIGN SRL

De ce sa alegeti Magazin de Prelate?

Pentru ca punem accent pe calitate. Pentru ca preturile sunt accesibile, pentru toate buzunarele. Pentru ca Produsele noastre sunt rezistente in timp si la intemperii. Pentru ca avem cea mai completa si variata gama de prelate, rulouri transparente, bannere, copertine, prelate camioane si multe altele. La noi gasiti tot ce aveti nevoie! Fie ca aveti un restaurant, o cafenea, un camion sau pur si simplu doriti un foisor in curte, produsele si serviciile pe care vi le-am prezentat sunt alegerea ideala.

 

 

Copertine transparente pentru Inchideri terase

Terasele vor fi luminoase indiferent de anotimp. Lumina este elementl principal care contribuie la farmecul si aspectul atractiv al terasei tale. Rulourile transparente sunt realizate din plastic transparent ce imita sticla, care protejeaza si izoleaza terasa impotriva zapezii, frigului, ploilor, curentilor de aer, praf si alte elemente neplacute. Le consideram speciale pentru ca sunt metoda perfecta de a ne bucura de un climat placut chiar si pe timp de iarna, fiind accesibile ca pret si realizate in timp util.

 

 

De ce sa alegeti rulouri transparente pentru inchiderea terasei si nu sticla?

Pentru ca sunt mai rezistente si totusi permit trecerea luminii. Pentru ca ofera un aspect unic terasei dumneavoastra. Sunt ideale! Magazin de prelate - Pentru alegeri inteligente ! PRODUCEM ORICE TIP DE PRELATE, ORICE DIMENSIUNE ,IEFTINE, CALITATIVE SI REZISTENTE IN TIMP! Cele mai bune prelate le gasesti la noi!

Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...