Despre INTERRELU SRL

Spaţiul de depozitare este vital pentru orice companie, iar gestionarea corectă a acestuia depine de echipamentele pe care le alegi.

 

INTERRELU vă oferă o gamă largă de produse şi servicii pentru ridicat şi stivuit marfă ce pot face faţă oricărei provocări: motostivuitoare, electostivuitoare, transpalete electrice, semielectrice sau manuale. Pentru orice nevoi şi pentru orice buget.

Vă ajutăm să alegeţi şi să investiţi în echipamente proprii sau vă putem pune la dispoziţie, pe termene stabilite, utilaje de care aveţi nevoie pentru o eficientizare a costurilor.

Fie că depozitaţi mărfurile la sol sau la înalţime de peste 7 metri, fie că aveţi nevoie să manipulaţi marfă pe o suprafaţă mare sau trebuie să încărcaţi zilnic câteva zeci de tiruri, vă putem oferi soluţia de care aveţi nevoie pentru a obţine un maxim de randament atât din punct de vedere al costurilor de exploatare cât şi al celor de întreţinere.

Ştim că orice oră de nefuncţionare a unui echipament înseamnă enorm în activitatea dumneavoastră, de aceea răspundem oricărei solicitari în cel mai scurt timp. Stocul de piese de schimb pe care il deţinem ne ajută să reducem timpul de intervenţii şi reparaţii. Chiar şi atunci când o problemă nu poate fi rezolvată pe loc, vă ajutăm să menţineţi fluxul activităţii prin punerea la dispoziţie a unor echipamente în perioada reparaţiilor.

De la echipamente la consultanţă sau instruirea personalului, compania noastră oferă răspuns oricărei provocări legate de gestionarea spaţiului în depozitul dumneavoastră.

Pentru orice solicitări, echipa noastră vă stă la dispoziţie!

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...