Despre INTERNATIONAL KNOW HOW CENTER SRL

Internațional Know- How Center este un centru de formare profesională continuă a adulților din Oradea, cu o experiență de peste 13 ani, autorizat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației pentru organizarea a peste 40 de cursuri de calificare și de perfecționare în ocupațiile: lucrător, finisor pentru construcții, lucrator instalator pentru construcții, asfaltator, instalator instalații tehnico- sanitare și de gaze, zidar- pietrar- tencuitor, fierar- betonist-montator de prefabricate, dulgher- tîmplar- parchetar, tîmplar universal, maistru construcții civile industriale și agricole, tehnician constructor, mașinist utilaje cale și terasamente, electrician exploatare medie și joasă tensiune, electromecanic utilaje și instalații industriale, electrician auto, mecanic auto, tinichigiu- vopsitor auto, operator mașini- unelte cu comanda numerică, ospatar, bucătar, brutar- patiser, cofetar- patiser, administrator pensiune, manager proiect, competente antreprenoriale, formator, evaluator SFPC, inspector SSM, inspector resurse umane, operator calculator, lucrator în comerț, lucrator în cultura plantelor, lucrator în creșterea animalelor, tractorist agricol, fasonator mecanic, peisagist floricultor, operator prelucrare fructe și legume, operator confecționer industrial, cusător piese din înlocuitori, maistru în idustria textile- pielarie îngrijitoare bătrâni la domiciliu, îngrijitoare copii, infirmieră, lucrător social, pedagog social, pedagog de recuperare.

Necesităţile forţei de muncă

Noi urmărim în continuu necesităţile forţei de muncă şi ale întreprinzătorilor, având posibilitatea de a organiza curs în domeniile autorizate sau chiar de a autoriza alte cursuri la solicitare fermă, în oricare localitate din ţară.

  Certificatele de absolvire

  Certificatele de absolvire şi de calificare emise la finalul cursurilor sunt recunoscute atât în ţară cât şi în străinătate. Pe baza acestora cursanţii se pot angaja ca muncitori calificaţi sau îşi pot înfiinţa la Registrul Comerţului Intreprinderi Individuale sau PFA.

   12 ani de experienţă

   Avem peste 12 ani de experienta in formarea profesionala a adultilor! In prezent avem o oferta de peste 40 de cursuri autorizate! La solicitare ferma, putem organiza oricare dintre cursurile noastre in oricare localitate din tara pentru grupe de cel putin 10 cursanti!

   La solicitare ferma, putem organiza oricare dintre cursurile noastre în oricare localitate din țară pentru grupe de cel puțin 10 cursanți!
   ​Mai multe detalii la tel 0726 779 777 sau pe cursuricalificarepro.ro.

   Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
   Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

   Se încarcă...