„Nu exista nu știu, ci nu știu încă.”
GEEA INVESTIGAŢII ECONOMICE SRL
Carei
Despre GEEA INVESTIGAŢII ECONOMICE SRL

. este o companie romaneasca cu capital 100% privat, inregistrata in Romania cu numarul J40/15018/2008, CUI/CF 24422002cu sediul social in Bucuresti, sector 4, Str.Giovanni Boccaccio nr. 71, sector 4, reprezentată de SC RAMONAINTELCONS SRL în Municipiul Carei și SC Mircea INTELCONS SRL, în Marmureș - Baia Mare.

„Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a.” avand COD CAEN : 8299,

Activitati autorizate si prestate sunt cele destinate in principal serviciilor pentru persoane juridice, dar si fizice, respectiv in activitati de formare profesionala pe baza de contract de comision si alte activitati conform certificatului constatator emis de ONRC-MB.

Cap. 2. Organizarea firmei şi a activităţii

Activitățile de suport se desfășoară în toată țară, având contracte încheiate atât cu entități private dar și de stat, instituții publice, primării, consilii locale, institute de cercetări, ONG uri, iar începând cu anul 2018 am dezvoltat o serie de relații contractuale în zona Maramureșului și Satu Mare, angajând un director de dezvoltare regională și un consilier juridic din Carei, pentru dezvoltarea afacerii și consolidarea ei în zonă.

Cap.3.PARTENERI SI BENEFICARI

Beneficiarii serviciilor noastre au componenta eterogena, acestia avandca obiect de activitate atat productie, cat si servicii, inclusiv turism, dar si comert, precum si aparitii in media (contract de emisiuni cu Agro Tv din septembrie 2017), iar contractele se incheie pe un an de zile cu prelungire automata daca nu sunt probleme in colaborare.

Cap. 5. DEZVOLTARE 

Prof. ing. ec. Constantin Bonea

AsociatUnic/Administrator

 

Produse
Galerie
Portofoliu clienți

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...