Despre S.C.Duotrac S.R.L.

FIRMA DUOTRAC este

Distribuitor autorizat de tractoare marcile LOVOL, ZOOMLION TYM, BRANSON,,incarcatoarelor frontale articulate Eougem,stivuitoarelor Demo , utilaje agricole si piese de schimb pentru acestea.

 

Am acumulat o experienta de peste 11 ani , timp in care am aflat nevoile si cerintele fermierilor din Romania,motivul pentru care comercializam tractoare noi si second hand cu puteri cuprinse intre 12-100CP si utilaje agricole pentru acestea.

 

Din 2006 suntem distribuitori autorizati pentru tractoarele LOVOL (Foton-Europard ) in Romania.

 

Foton Lovol International Heavy Industry Co.Ltd infiintat in 1998 este cel mai mare producator de utilaje agricole din China fiind lider in acest domeniu.Tractoarele Foton -Europard sunt omologate si corespund cerintelor pietei UE.

 

Tractoarele Foton - Europard livrate in decursul anilor s-au dovedit a fi cea mai buna alegere raport calitate- pret pentru fermierii din Romania.

 

Tractoarele TYM si Branson din Coreea de Sud sunt tractoare de ultima generatie ,cu un design modern,avand motoare japoneze si coreene(licenta japoneza),construite cu cea mai avansata tehnologie,imbinand ergonomia si designul cu utilitatea practica si fiabilitatea,fiind usor de manevrat adaptandu-se perfect pe terenurile noastre.

 

Comercializam si tractoare second hand care inainte de vanzare beneficieaza de o revizie generala atat tehnica cat si estetica corespunzatoare.

 

Clientii multumiti de produsele achizitionate de la firma noastra ne motiveaza sa ne inmbunatatim permanent pregatirea si portofoliul firmei.

 

Pentru tractoarele comercializate avem o gama larga de utilaje agricole pe stoc,ca:plug,freza de sol,grapa cu disc,cositoare,prasitoare,semanatoare,burghiu sapat gropi,erbicidatoare,remorci etc.

 

Va multumim ca ne-ati ales si ne dorim in continuare sa fim alegerea dvs.

 

Cu noi veti beneficia in continuare de:

  • Cel mai bun raport calitate/pret.
  • Livrare de pe stoc.
  • Suport si consiliere din partea unei echipe profesioniste.
  • Accesibilitate la un stoc optim de piese schimb.
  • Service in garantie si post garantie.

Cu drag

Echipa Duotrac

Produse
Oferte
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...