CANDORE PROD SRL

633 Vizualizări
Beius
Adresa: Traian Vuia, nr. 2,Județ: Bihor,Romania
Despre CANDORE PROD SRL

CANDORE PROD SRL este prezenta pe piata din anul 2007, avand ca domeniu principal de activitate confectionarea si montarea de usi si ferestre din aluminiu si PVC. In scurt timp am reusit sa ne facem numele cunoscut prin profesionalism, produse si servicii de inalta calitate la cele mai accesibile preturi.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru,care asigura un nivel inalt,constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre.Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor CANDORE PROD SRL.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

CANDORE PROD este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Prin  PROFESIONALISM si respectraea exigentelor pietei, am obtinut un important portofoliu de clienti.
CALITAEA profilelor  GEALAN te poate ajuta sa-ti reduci substantial pierderile de energie termica, reducand astfel costurile incalzitii sau racirii climatice.

icon facebook Share

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...