CONSILIER PENTRU AGRICULTURĂ MODERNĂ
MACOS REPARAŢII SRL
Tractoare | Remorci | Vidanje | Echipamente deszăpezire | Întreținere comunală

MACOS REPARAȚII srl importă și distribuie echipamente și utilaje dedicate activităților de gospodărire municipală și comunală. Toate sunt fabricate în EUROPA de către producători cu experiență și tradiție în acest domeniu.

MACOS REPARAȚII srl comercializează echipamente moderne pentru curățarea drumurilor și autostrăzilor pe timp de iarnă. Produsele noastre sunt fabricate la un standard de calitate înalt și respectând toate normele și directivele Uniunii Europene.

MACOS REPARAȚII srl comercializează echipamente și utilaje pentru construcții, fabricate în EUROPA de către producători cu experiență și tradiție în domeniu.

1.    Suntem pe SICAP

2.    Avem echipe mobile de întreținere și service la nivel național

3.    Acordăm consultanță tehnică telefonică gratuită în alegerea soluției optime

4.    Livrare rapidă din stoc sau la comandă

Experiența de peste 20 de ani în colaborarea frecventă cu primării si entități de stat, ne califică în cunoașterea procedurilor și demersurilor de care este nevoie în cadrul achizițiilor publice (posibil ca unele repere căutate de dvs. sa nu fie pe SICAP - acestea se trec ulterior ofertei noastre).

Cererile de oferta se pot transmite:

- prin email:  office@mah.ro

- prin telefon / WhatsApp:  0256 282 515 / 0722 277 302

- prin site: www.mah.ro

Prin intermediul punctelor de service fixe și a echipelor mobile de intervenție rapidă, MACOS REPARAȚII asigură reparații curente și capitale pentru utilajele livrate. Serviciile de servisare sunt susținute de personal calificat cu o experiență profesională vastă rezultată din numeroșii ani de service specializat pe tractoare și prin cursuri de specializare susținute de către constructorii de tractoare și utilaje agricole.

Piese de schimb prin departamentul de Service Mobil pentru intervenții rapide

Pentru că suntem conștienți că doriți maximizarea investitiilor dumneavoastră, echipele noastre de Service Mobil vă oferă, pe lângă experiența personalului, piese de schimb originale direct de la producător. Piesele de origine măresc durata de funcționare a utilajelor, micșorează costurile de întreținere și asigură o mai bună funcționare a echipamentelor dumneavoastră.

Întotdeauna la îndemână

Pe lângă tractoarele și utilajele extrem de performante comercializate de MACOS REPARAȚII, veți deveni beneficiarii serviciilor de servisare susținute de personal calificat. Suport tehnic asigurat: verificari tehnice periodice si sezoniere, lunare, expertizare avarii, remediere defectiuni de exploatare.

CALITĂȚI CARE NE REPREZINTĂ:

  • PROFESIONALISM
  • EXPERIENȚĂ
  • CALITATE
  • PROMPTITUDINE

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...