Pachet special iarna: tractor+utilaje

Profitati de oferta speciala de iarna: tractor Kubota de 23 sau 26 CP, cu cositoare ventrala, sistem ridicare spate si priza putere fata+lama zapada+sararita

Fie pentru uz municipial, comercial sau privat, fiabilitatea extrema si rezistenta tractorului din Seria BX va asigura o valoare extraordinara pentru suma investita. De la curatarea unui loc de joaca pana la indepartarea zapezii, de la amenajarea terenului la sarcini cu incarcatorul frontal, Seria BX va lucra eficient ani la rand.

Tractoarele BX231/ 261 sunt actionate de motoare Kubota de capacitate mare, cu o putere de  17 kW (23 CP) si 19kW (26 CP) si sunt disponibile atat in varianta cu cabina, cat si ROPS (sistem de protectie la rasturnare).

Create pentru productivitate maxima: cositoare ventrala, sistem prindere spate, priza de putere frontala

Tractoarele BX sunt parteneri de incredere cand vine vorba de intretinerea parcurilor mari, gradinarit si amenajarea teritoriului sau intretinerea municipiala de iarna. Transmisia lor robusta hidrostatica si sasiul extrem de rezistent asigura productivitate maxima.
Cu priza de putere fata separata, aceste tractoare ofera trei pozitii diferite de prindere. Acest lucru le face mai flexibile si reduce timpii de pregatire. Multumita unui sistem de prindere spate puternic, veti putea folosi orice utilaj din gama variata Kubota. Mai mult, garda mare la sol permite folosirea acestor tractoare acolo unde alte tractoare compacte nu pot intra.

Putere mare de ridicare pentru aplicatii variate
BX dispune de un sistem de prindere spate cat. I robust si reglabil hidraulic. Cu o capacitate de ridicare de 550 kg, este suficient pentru a actiona o gama larga de utilaje posterioare.
Doua valve cu dublu efect amplasate in spate asigura toata puterea hidraulica si flexibilitatea necesare pentru a actiona o multitudine de accesorii – de la masa de taiere si colectoare de iarba la incarcatoare frontale si utilaje pentru prelucrarea solului si deszapezire.

Flexibilitate tot anul
Priza de putere frontala este actionata direct de catre motor. Astfel beneficiati de trei zone de prindere pentru o gama larga de utilaje. Ca rezultat direct, timpul de pregatire este redus si beneficiati de o mare flexibilitate de-a lungul intregului an. Nu este nevoie sa demontati cositoarea ventrala pentru a opera utilajele din fata tractorului. Aceasta inseamna, de exemplu, ca dupa cosire puteti lucra cu o matura  amplasata frontal, fara a fi nevoie sa atasati sau sa desprindeti echipamentele.

Cuplate si decuplate in timp record
Pentru a satisface nevoile specifice ale lucrarilor de cosit, cositoarele ventrale “Easy-Over” ale tractoarelor BX sunt disponibile cu latimi de lucru de 137 cm si 152 cm. Un mare avantaj il reprezinta cuplarea si decuplarea usoare, care se realizeaza extrem de rapid.

Masa de taiere standard
Masa de taiere cu 3 cutite asigura o suprafata mare de cosire, astfel incat sa taiati mai multa iarba intr-o singura trecere. Pentru BX231/261 puteti alege intre doua latimi de lucru: 137 cm si 152 cm.

Garda mare la sol
Cositoarea ventrala “Easy-Over” are o garda la sol de 152.4 mm – mai mare decat oricare alta masina de tuns din clasa sa. Acest lucru va permite sa cositi cu usurinta peste obstacole.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0755 40 55 55.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...