AUGUMENT L-25 Bio-accelerator pentru reducerea mirosurilor
Preț: 2200 Ron/bidon, fara TVA

Augment L-25 Bio-Accelerator poate fi utilizat pentru a reduce mirosurile de la statiile de epurare a apei, instalatiile de selectare a deseurilor, fabricile de hartie, si fabricile de rendering. In sistemele de ape uzate, acesta reactioneaza cu hidrogenul sulfurat, dioxidul de sulf si majoritatea acizilor organic pentru a neutraliza permanent substanetele chimice si mirosurile emanante de acestea.  

Augment L-25 conține un amestec sinergic de bacterii, inclusiv bacterii bacili, selectate pentru activitatea enzimatică superioară a fiecărei tulpini împotriva substraturilor specifice (proteine, amidon, carbohidrați, grăsimi și unsori). Bacteriile din L25 isi vor indeplini misiunea atât în condiții aerobe cât și anaerobe. Augment L-25 conține, de asemenea, o compoziție humică naturală care sporește și stimulează populațiile microbiene indigene în apele reziduale, îmbunătățind dramatic degradarea deșeurilor.

Controleaza mirosurile neplacue. Rezultatele pot fi obtinute imediat dupa aplicare sau in maxim 12-48 de ore de la aplicare, eliminand perioadele de proba de 30, 60 sau chiar 90 de zile.

• Si-a dovedit efictienta in neutralizarea mirosului de hidrogen sulfurat si gaze TRS (sulfuri) din sistemele de epurare a apei. 

• Reduce volumul namolului din fabricile de rendering.

Augment L-25 Bio-Accelerator poate de asemena fi folosit pentru neutralizarea mirosurilor neplacute din fermele de animale, fabricile de compost; separatoarele de grasimi din restaurante, fose septice, si toalete portabile.

 

AMBALAJ: Galeata 19 litri

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...